Шефката на Инвестбанк Петя Славова. Снимка: Булфото
fallback

Ръководството на Инвестбанк АД е удовлетворено от благоприятното приключване на инцидента със заложниците – служители на банката в Сливен.

Радваме се, че всички са на свобода и живи, заявяват от Инвестбанк.

Oще по темата

Членовете на Управителния съвет на банката, които в момента са в града, имат готовност при първа възможност да се срещнат със служителите си и техните семейства.

Ръководството на банката ще предостави всички възможности, които има, на пострадалите служители и техните семейства, с цел да преодолеят тежкия стрес през последното денонощие. 

От банката благодарят на премиера Бойко Борисов за личната му ангажираност и участие, на главния секретар на МВР Калин Георгиев за ръководството на операцията, на органите на МВР като цяло, на областния управител на Сливен и на всички, които са оказали съдействие за успешното приключване на кризата със заложниците.

Последната информация от Окръжна болница – Сливен е, че животът на простреляния охранител Станчо Станчев е вън от опасност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

122

каспичанец

преди 13 години

Петя, действително беше дрогирана. Вместо да каже какво ще направи за човека защитил парите на банката и, тя благодари на хората които вече толкова време, бездействуват. Ей в това е разковничето на успеха на цялата държава. И дано от МВР се сетят да направят пълно обследване на сигурността в банката. За несвършеното, яки глоби. Така и бюджета ще се пълни от тези банки, които пестят от сигурността на служителите си. Не искам процент!!!

121

хр.ботев

преди 13 години

това е моралът на днесуправляващите- перчене с откраднатите от държавата пари,жалките медии,които платени с нашите пари,тичат след тях, да отразяват лъскавият им ку*венски живот/нали помните 1 милион лв. струваше сватбата на петината щерка/,цял министър-председател от тяхното котило,личен техен PR и играещ в техния отбор,против обществения интерес,включително против интереса на ***,които го избраха.ЖАЛКО,МНОГО ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ."богат е казват па го не питат,колко сироти той е ограбил"

120

тереза

преди 13 години

Аз направо останах втрещена като видях състоянието на Петя Славова- тя беше до последно дрогирана или до козирка пияна... Такъв срам..... Не можеше да направи едно свързано изречение,,, а просто ми е трудно и да си помисля какъв финансист е???????

fallback