Снимка: Булфото
fallback

"Пенсиите могат да бъдат увеличени през втората половина на тази година", каза министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов.

Министърът не уточни обаче с колко ще бъде увеличението на пенсиите, като отбеляза, че това е въпрос на разчети, които предстои да бъдат направени.

Той подчерта, че сега правителството работи в условията на строга финансова дисциплина.

"За решаването на демографските проблеми в страната са необходими не само помощи, но и ръст на икономиката", посочи Тотю Младенов.

Той изрази надежда младите и висококвалифицирани българи да се завърнат от емиграция и да помогнат за развитието на икономиката.

По данни на социалното министерство милион и половина българи работят зад граница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

162

Тюто Младенови

преди 13 години

Моля за коментар по примера ми за злоупотреба с власт от м-р МТСП-действащ-и сега-лицето Тотю Младенов!Лицето, за което давам този пример е Тотю Младенов-действащия Министър МТСП-затова не реагирате, ако беше някое срс, че да стане пи-ар-че, вече няма на кого да разчита обикновен-ощетен от с-мата, явно само при случай-пи-ар, но, ако се абстрахирате от факта, че аз съм никой и, че в Бг Закона се прилага при ДВОЕН СТАНДАРТ, примера е мн-показателен как-държавна-контролна институция-Изп Агенция с най-широк диапазон функции и периметър-НАРУШАВА заонодотелството, което по презумпция тя КОНТРОЛИРА! Та, примера:Относно: Установяване конфликт на интереси при назначаване от Тотю Младенов на Данчо Василев Кънев за ИД на ОД Инспекция по труда гр. Плевен. Установяване конфликт на интереси при освобождаването от Тотю Младенов на Данчо Василев Кънев от длъжност ИД на ОД Инспекция по труда гр. Плевен по... взаимно съгласие от изпълнителния директор тогава на Изпълнителна Агенция Главна Инспекция по труда, МТСП - София - лицето Тотю Младенов.. след установен конфликт на интереси от контролния орган Инспектората към МТСП за лицето Д.Кънев-НОХД1024/2009г на СРС. Установяване конфликт на интереси при извършването на годишната атестация за мен от Данчо Василев Кънев в качеството му на Оценяващ и Директор на ОД Инспекция по труда гр. Плевен като акт на саморазправа за подадения от мен сигнал до контролния орган Инспектората към МТСП за наличиетона конфликт на интереси при назначаването му и за назидание на другите колеги да знаят какво следва, ако не си мълчат. Установяването на конфликт на интереси при освобождаването ми със заповед Заповед 1668/11.12.04г., издадена от изпълнителния директор тогава на Изпълнителна Агенция Главна Инспекция по труда, МТСП - София Тотю Младенов, действие извършено при злоупотреба със служебна положение с цел наказание и отмъщение за подадения от мен сигнал за конфликт на интереси от мен, който факт ме ме квалифицира, като преследвано лице по смисъла на чл.32 ЗПРКИ.

161

Кирето

преди 13 години

-"Скъпи мои пенсионери,очаквайте две възможности:1-да ви увеличат пенсията с 5 стотинки,или2-да си направите снимка с кучето на Тотьо Младенов.Избирайте!"

160

анонимен

преди 13 години

хм...тоя министър поне ги вижда на сън тия високи пенсии...а предните изобщо и не говореха за такива

fallback