Снимка: Булфото
fallback

Световният шампион по борба Михаил Ганев ще бъде изписан днес от „Пирогов”.

Състоянието му вече е стабилно и той не се нуждае от болнично лечение, заяви лекарят на националния отбор по борба д-р Стефан Стругаров.

„Чувствам се по-добре, вече ставам”, заяви и самият Ганев пред Дарик.

Той благодари на лекарите, които спасиха живота му, както и на треньора си Симеон Щерев, който го „заредил психически”.

По думите на лекуващия го лекар Ганев ще може да започне тренировки след около 30-40 дни.

Д-р Стругаров обаче коментира, че не може да се прогнозира колко време ще бъде необходимо за пълното му възстановяване.

Относно завръщането си на тепиха, спортистът беше лаконичен: „Нека първо се възстановя напълно, има време за всичко”.

Oще по темата

Ганев бе приет за лечение в тежко състояние на 26 декември, след като беше прободен няколко пъти в корема в заведение в Габрово.

Първоначално имаше опасност за живота му, а след това Михаил Ганев бе стабилизиран и оставен под наблюдение в реанимацията на габровската болница, след което беше транспортиран в „Пирогов“. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

gepard96

преди 13 години

и да добавя, че на заседание за мярка за неотклонение не се допуска разпит на свидетели по съществото на обвинението. На мярката съдът взима под внимание има ли данни за авторството на деянието, степента на тежест на престъплението и неговата обществена опасност, има ли данни и предпоставки уличеното лице да се укрие или да иэвърши друго престъпление ако бъде освободен с по-лека мярка от арест. Като юрист от това което чета съдът обосновано го е задържал- 6 тежки прободни рани с опасност за жив.

50

gepard96

преди 13 години

За компетентите дето защитават арестувания, че е эаконна самозащита защо след първото айде дори второто мушкане не се е спрял!? Ей хора ШЕСТ ПЪТИ ръката му се е движела и ШЕСТ ПЪТИ е усещал как ножа преминава през дрехи-слоеве кожа-подкожен слой-месо и вътрешни органи и ШЕСТ ПЪТИ е натискал със сила за да влезе ножа до край и да засегне органите. Не това не може да се квалифицира самозащита. При самозащита ще боцнеш, драснеш или след макс 2-то мушкане ще спреш или изпуснеш. 6 пъти...

49

иво д

преди 13 години

значи досега от коментарите по наште форуми всчки п-млади хора с мангизии ги наричат компютърните плъхове, които нищо не са постигнали и само гледат да плюят по спортисти, бизнесмени и за тях са мутри свързани с нещо незаконно а дали е така и те не знаят но щом някой е постигнал нещо тях ги яде и трябва да ги охулят хората за това, че създават работни места, плащат данъци или представят страната ни и носят медали...

fallback