Мъжът, който наръга с нож световния шампион Михаил Ганев, не е криминално проявен и не е познавал бореца. В габровския бар „Текила” възникнало спонтанно сбиване между В.И. и компанията на Ганев.

В инцидента рано тази сутрин Ганев беше наръган няколко пъти в корема и първоначално имаше опасност за живота му. По-късно беше стабилизиран в габровската болница и в момента е под наблюдение в реанимация.

Показанията на свидетелите и участниците за повода на скандала са противоречиви, каза за Dnes.bg директорът на габровската полиция комисар Денислав Донков.

Първо В.И. се сбил с мъж от компанията на Ганев, а след това се включил и самият той. В мелето участвали петима души, но най-тежко е пострадал световният шампион по борба. 

Противоречиви са показанията и по въпроса чий е бил ножът, с който е наръган Ганев и как е попаднал във В.И.

Мъжът, който е на 31години, работи като охранител в Испания и бил в България за празниците.

В него са открити и 3 грама марихуана, но полицаите смятат, че е била за лично ползване, а не за продажба.

Все още не е ясно дали участниците в сбиването са били пияни или дрогирани, защото не са излезли резултатите от кръвните проби.

Още по темата

В.И. е задържан за 24 часа, след изтичането на които ще му бъде наложена мярка за неотклонение 72 часа. За него ще бъде искана мярка задържана под стража.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase