Снимка: БГНЕС
fallback

20 000 дела срещу длъжници на мобилен оператор ще бъдат заведени през 2011 година във Варна, съобщи председателят на Варненския районен съд Ерна Якова.

По думите й писмото за предстоящото внасяне на искове е пристигнало преди ден и е от фирма, която е изкупила дълговете от оператора и сега завежда дела срещу длъжниците.

На този етап не е ясно на каква обща стойност са исковете.

През тази година броят на делата за разглеждане в Районния съд в морската столица достигна 33 000 при 27 000 през 2009 г., отчете Якова.

Тя изчисли, че на един съдия са се падат средно по 900 дела.

Делата, заведени от кредитори срещу длъжници, надхвърлят 12 500. Исковете са заведени основно от банки и мобилни оператори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

281

Kenzolla

преди 13 години

Еи селянче диво единственото което може да се срине е лабилната ти простовата психика точно от бездарници и *** като теб сме в такова положение докато има неуки *** биещи се в гардите че те са най другите нормални хора ще тънем в Л**на

280

Бай абонат на Мтел

преди 13 години

Хора,забелязвате ли от едно известно време,как инфото на *88 дава грешни оставащи минути? Стоят си все-същите,ако че говорите. Е,а като ви дойдат фактурите и сте превишили лимита ? Това е нарочно.да знаете.Така се изпълнява годишен план от Мтел.

279

Бай Танас

преди 13 години

Слушайте дедо си Танас.Ако сте на Ментел,и правите сметка така солидничка,150-200 лева...отидете един месец и си заключете картата в сейфа на Нотариус,и после ще имате безплатен телефон за цял живот от Емтел

fallback