Снимка: БГНЕС
fallback

Пернишкият окръжен съд осъди на 12 години лишаване от свобода Живка Илиева за причинената от нея през 2007 година катастрофа, в която загинаха трима младежи.

Тя ще изтърпи наказанието в затворническо общежитие от открит тип.

Освен това Илиева е лишена от правото да управлява автомобил за 14 години.

На 18 юни 2007 г. управляваната от Илиева кола излезе от платното на вътрешноградската магистрала в Перник, отскочи от мантинелата и се вряза в движещ се в насрещното платно автомобил, в който пътуваха четирима младежи.

При кървавия инцидент загинаха 23-годишният Светослав Йонев и 19-годишните София Костадинова и Александра Ненова.

Като по чудо тогава оцеля 21-годишният Марио Димитров.

От направената кръвна проба стана ясно, че Илиева е шофирала пияна – с 2,4 промила алкохол.

Първоначално Пернишкият окръжен съд я осъди на 14 години затвор. Делото обаче бе върнато от Софийския апелативен съд за разглеждане от нов състав. 

Oще по темата

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

184

ba6gad

преди 14 години

***,***,*** убийци *** гадни ***.ПОГЛЕДНЕТЕ И ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА ЕДНА НЕРАЗКАЯЛА СЕ ***,КОЯТО САМО ЧАКА ДА СВЪРШИ ВСИЧКО ЗА ДА КАЖЕ-Е,БИТИЯ БИТ,СМАЗАНИТЕ-МЪРТВИ.ТОВА Е ЛИЦЕТО НА БГ ПРАВОСЪДИЕТО В ПЕРНИК,ЗАПОВЯДАЙТЕ.НЕ ВИ ТРЯБВАТ СНИМКИ НА ЧАРЛЗ МЕНСЪН,СНИМАЙТЕ СВИНЯТА НА ГОРНАТА СНИМКА,ТЯ СМАЗА ТРИ ГЛАВИ,А ЩЕ ЛЕЖИ В ОБЩЕЖИТИЕ-ЕВЕНТУАЛНО.***.

183

ba6gad

преди 14 години

Ами прокурорката от Перник града на смъртта,която избяга след като премаза главата на един старец и то пред хората,ама с такава сила ,че не му намериха мозъка.Тази убийца и бегълка която се покри докато отаврязи и след това се показа за да я спасят нейните долнопробни свински колеги от ПЕРНИШКИЯ КОРУМПИРАН СЪД.Тази *** убийца и наркоманка,на какво ще я осъдят?Да остърже съсиреците от калниците на колата си ли?*** сте другари съдии и прокурори от ПЕРНИК,*** И *** УБИЙЦИ.

182

ba6gad

преди 14 години

Пичове,а ония *** КОЙТО РАЗМАЗА ТРУПОВЕТЕ НА ТРИМА ДУШИ В БЪРГАС,НЕГО НА КОЛКО ЛИ ЩЕ ГО ОСЪДЯТ.СЛУЧАЯ Е ИДЕНТИЧЕН С ТАЗИ ПИЯНА *** ОТ ЖЕНСКИ ПОЛ.ЗАЩО ОБАЧЕ ТАЗИ *** ЩЕ ЛЕЖИ В ОБЩЕЖИТИЕ,ГРОБОВЕТЕ НА СМАЗАНИТЕ ТРУПОВЕ КОИТО ОСТАВИ СЛЕД СЕБЕ СИ,В ОБЩЕЖИТИЕ ЛИ СА СЕГА???

fallback