184

ba6gad

преди 14 години

***,***,*** убийци *** гадни ***.ПОГЛЕДНЕТЕ И ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДА ЕДНА НЕРАЗКАЯЛА СЕ ***,КОЯТО САМО ЧАКА ДА СВЪРШИ ВСИЧКО ЗА ДА КАЖЕ-Е,БИТИЯ БИТ,СМАЗАНИТЕ-МЪРТВИ.ТОВА Е ЛИЦЕТО НА БГ ПРАВОСЪДИЕТО В ПЕРНИК,ЗАПОВЯДАЙТЕ.НЕ ВИ ТРЯБВАТ СНИМКИ НА ЧАРЛЗ МЕНСЪН,СНИМАЙТЕ СВИНЯТА НА ГОРНАТА СНИМКА,ТЯ СМАЗА ТРИ ГЛАВИ,А ЩЕ ЛЕЖИ В ОБЩЕЖИТИЕ-ЕВЕНТУАЛНО.***.

183

ba6gad

преди 14 години

Ами прокурорката от Перник града на смъртта,която избяга след като премаза главата на един старец и то пред хората,ама с такава сила ,че не му намериха мозъка.Тази убийца и бегълка която се покри докато отаврязи и след това се показа за да я спасят нейните долнопробни свински колеги от ПЕРНИШКИЯ КОРУМПИРАН СЪД.Тази *** убийца и наркоманка,на какво ще я осъдят?Да остърже съсиреците от калниците на колата си ли?*** сте другари съдии и прокурори от ПЕРНИК,*** И *** УБИЙЦИ.

182

ba6gad

преди 14 години

Пичове,а ония *** КОЙТО РАЗМАЗА ТРУПОВЕТЕ НА ТРИМА ДУШИ В БЪРГАС,НЕГО НА КОЛКО ЛИ ЩЕ ГО ОСЪДЯТ.СЛУЧАЯ Е ИДЕНТИЧЕН С ТАЗИ ПИЯНА *** ОТ ЖЕНСКИ ПОЛ.ЗАЩО ОБАЧЕ ТАЗИ *** ЩЕ ЛЕЖИ В ОБЩЕЖИТИЕ,ГРОБОВЕТЕ НА СМАЗАНИТЕ ТРУПОВЕ КОИТО ОСТАВИ СЛЕД СЕБЕ СИ,В ОБЩЕЖИТИЕ ЛИ СА СЕГА???

181

Ставри

преди 14 години

В случая "Стависки" имаше и един дребен момент - трябваха пари за Мануела. Струва ми се, че без неговите пари - нямаше да има и лечение. А ако Мануела беше починала - вината му щеше да се разглежда в друга категория - за причиняване на смърт на "две или повече лица". Не го защитавам, и аз също искам да НЯМА такива нарушители по пътищата, но уви - техния брой не се изчерпва с Живка и Стависки. Мислете в перспектива, искайте нещо повече.

180

Ставри

преди 14 години

179, за умишлено убийство наказанията са други.И всички, дето правят сравнения - сравнявайте аналогични случаи. Закона прави разлика между умишлено убийство и убийство по непредпазливост. Също така има разлика при причиняване на смърт на "едно" или "две или повече" лица. Всички тези неща ги пише в Наказателния Кодекс, който има желание - може да прочете, и да дава мнение дали съда е отсъдил справедливо, или не.

179

Анонимен

преди 14 години

По 4 години за убииство,това си е направо далавера.Има един които ме дразни да взема да го гръмна после ще си излежа 4-те години без огризения на съвеста.........................................

178

луд

преди 14 години

И ако това е правосъдие!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

177

Noname

преди 14 години

12/3=4 .... Толкова ли струва един живот? Ми то за толкова - юруш на съдийте. Аз ако съм от страна на близките на убитите, няма да се замисля и за секунда. Първо убийцата, а после и тези които я помилват с 12 години. Нали се сещате че няма и да ги лежи всичките.... Крумови закони и тряват на тази държава и тогава може би отново ще стане България, а не сегашната карикатура Чалгария.

176

Анонимен

преди 14 години

явно в обществото убийството е всекидневие.явно е че хората деградират. днес си жив, а утре не.

175

хора

преди 14 години

а какво стана с убиеца от бургас който уби пиян трима души на главен път б-с - м.рудник и все още се разхожда на свобода.владо айрянов се казва убиеца от с.извор общ.созопол.

174

Анонимен

преди 14 години

Стависки е артист. Пред закона всички трябва са равни.

173

?

преди 14 години

Tук е уместно да попитаме защо за подобно престъпление Стависки получи условна присъда. Има хора и по-хора ли? Как сега да обяснят на тази жена, че нейният живот се зачерква с влизането й в затвора, а Стависки си продължава кариерата, все едно нищо не се е случило! Законът е за всички!

172

Анонимен

преди 14 години

всички са настървени за присъдата. и 100 години да я осъдят каква полза има ?тази жена е за манастир.

171

коко

преди 14 години

българите са толкова безотговорни и безсъзнателни че се чудя как не са изчезнали като народ все още

170

до Ръчко

преди 14 години

Разбира се че не трябва да се оставят такива хора да карат, просто казвам че тук работата е на съда или роднините, ако поискат отмъщение.

169

mk

преди 14 години

hora pomnite li prisdata na maksim staviski,vaa drzava za njakoi e majka a za njakoi masteha.

168

тя си го причини

преди 14 години

Какви 12 години, не виждате ли, че тя не е добре до живот, не трябва да се храни, и да пие вода тя е олицетворение, на една изтрадала душа!

167

коко

преди 14 години

Едно от убитите момичета - 19-годишната Александра Ненова, е дъщеря на бившия окръжен прокурор на Перник Марияна Борисова, която в момента работи в Апелативната прокуратура в София.Иначе щеше да има съкратено призводство и 2 год условно

166

neli

преди 14 години

Такива,като нея ще живеят на топло,ще ги хранят,ще ги лекуват-и всичко това безплатно! ЧУДОВИЩНО!Преди много години/36/ моят свекър го е блъснал пиян шоф. на автобус и е починал. Останали сираци децата му,след кратко време починала и свекърва ми.Един *** осакатил за цял живот семеиството! А колко подобни съдби!!Трябват закони-ЖЕЛЕЗНИ,без прошка!

165

Луцифер

преди 14 години

Ако беше майстор на кънките можеше да отнесе една четири годишна УСЛОВНА присъда... Българско правоСМЪРдие!