Румен Гунински. Снимка: kurs031.com
fallback

Студентът Румен Гунински е освободен. Това потвърди за Агенция "Фокус" министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Момчето е в добро състояние.

"Министерството на вътрешните работи ще положи максимални усилия всички отвличания да бъдат разкрити. Вярвам в професионализма на служителите от МВР", каза Цветанов.

Oще по темата

"Колегите са на място и работят. За нас е постигната основната цел – да бъде живо и здраво момчето.

Оттук нататък - да продължим и да документираме всичко, което касае престъпната организаци", каза Цветанов.

"Румен Гунински е в добро състояние, няма нищо, което застрашава живота му. Естествено психическата травма остава", добави министърът.

20-годишният студент по спортен мениджмънт в Националната спортна академия бе похитен пред входа на НСА около 20 часа на 19 октомври.

Четирима души в тъмни дрехи и с маски на лицата го задърпали на улицата пред многобройни свидетели и го вкарали в бял микробус "Форд Транзит" със затъмнени стъкла.

Плъзна информация, че за момчето е поискан откуп от 1 милион евро. Бащата - бизнесменът Румен Гунински, отказва да коментира.

Преди около месец откриха опожарен микробуса, с който беше отвлечен младежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

72

бг

преди 14 години

да - така ще стане! това ще е добре организирана група(работеща под прикритие като таксиметрови шофьори), ше са си признали всичко(чрез елексир на истината, известен на МВР, а и на всички верващи), и даже ще открият в кофа за смет тоалетна хартия с материал от Гунински!(контейнерът ще е заграден предварително от МВР за да не го вземе чистотата точно сега). ТА ... ТОВА Е ФИЛМА, КОЙТО ЩЕ ВИ СЕ ПРЕДСТАВИ, АКО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА СЕ СЪБЕРАТ ХОРА ГОТОВИ ЗА САМОРАЗПРАВА ...

71

The Knight

преди 14 години

Най-важното е че момченцето е живо и здраво,другото са бели кахъри!Пари се изкарват,губят се и пак се изкарват!Колеги,много коментирате неща,които не разбирате!На похитителите на момченцето просто ще им се наложи да се предадат,най-много до две седмици...Защо,кога,как,-няма значение,-подробности при селската клюкарка....Ако не го направят,-толкова по лошо за тях!Бате Бойко знае всичко за тях...И по принцип българската полиция е една от най-яките,можещите и знаещите в Европа,смейте си се.....!

70

аз

преди 14 години

ей студент да си не е лесно в българия, който е млад да бяга в чужбина. особено ако баща му е съмнително забогатял и има мазерати в гаража...

fallback