72

бг

преди 14 години

да - така ще стане! това ще е добре организирана група(работеща под прикритие като таксиметрови шофьори), ше са си признали всичко(чрез елексир на истината, известен на МВР, а и на всички верващи), и даже ще открият в кофа за смет тоалетна хартия с материал от Гунински!(контейнерът ще е заграден предварително от МВР за да не го вземе чистотата точно сега). ТА ... ТОВА Е ФИЛМА, КОЙТО ЩЕ ВИ СЕ ПРЕДСТАВИ, АКО ПРЕД ПАРЛАМЕНТА СЕ СЪБЕРАТ ХОРА ГОТОВИ ЗА САМОРАЗПРАВА ...

71

The Knight

преди 14 години

Най-важното е че момченцето е живо и здраво,другото са бели кахъри!Пари се изкарват,губят се и пак се изкарват!Колеги,много коментирате неща,които не разбирате!На похитителите на момченцето просто ще им се наложи да се предадат,най-много до две седмици...Защо,кога,как,-няма значение,-подробности при селската клюкарка....Ако не го направят,-толкова по лошо за тях!Бате Бойко знае всичко за тях...И по принцип българската полиция е една от най-яките,можещите и знаещите в Европа,смейте си се.....!

70

аз

преди 14 години

ей студент да си не е лесно в българия, който е млад да бяга в чужбина. особено ако баща му е съмнително забогатял и има мазерати в гаража...

69

Анонимен

преди 14 години

boge, kolko zloba ima na tozi svyat.

68

Анонимен

преди 14 години

Немога да жаля тези мамини момченца, след като хиляди бедни момчета в България едва свързват двата края, за да нахранят своите деца и семейства. Особенно роднините на Тодора Живкова. Колко държавни ресурси ограбиха. Някой да се е загрижил за бедните момичета и момчета? Няма. И Цветанов ще защитава боаоташите и техните синковци.

67

простак до №53

преди 14 години

Баща му на момчето и да не е бил беден и честен бизнесмен,вече ги има предпоставките да стане.Важното е всички да са живи и здрави!:-)

66

Калин

преди 14 години

не е ОСВОБОДЕН, а просто е ПУСНАТ, разбира се в случай че въобще е бил ОТВЛЕЧЕН

65

Анонимен

преди 14 години

защо не отвлекът синът на някой истински земеделец,кравар,овчар,шивач и т.н.?Тези хора са истинските "бизнесмени",защото си изкарват парите с пот на челото,а тези придобили пари по нечестен път поговорката за "тях е от ккадето дошли там отишли"

64

Хайдутин

преди 14 години

Браво Борко, браво мойто момче, е върши си работата държавата, Полицията де то все едно нали вече МВР управлява държавата . Ха наздраве и За ПоочЕст! за Генерала

63

един господин

преди 14 години

Срам за държавата!Не може да защитава гражданите си.Богатите са мотора на едно общество а когато не се чувстват сигурно ще се преместят другаде заедно с капиталите си .

62

Анонимен

преди 14 години

МВР МЕТА ПАЧКИ НЕ БРОЙ ...........В БОРБА С ОТВЛИЧАНИЯТА :)

61

Даката

преди 14 години

На време са го изритали ,за да се подготви за студенския празник....на мен ми мирише не на отвличане,а препиране на соц.пари.....дадоха си достатъчно време за операция :Пране на пари:

60

TT

преди 14 години

Ако беше освободено тва *** Цветанов и Борисов щяха да ореват всички медии какви герои са и колко работа вършат, а сега какво ... Цветанов измрънка под мустак че заслугата била тяхна ... не го е срам ... то бива бива прах в очите на хората ама ... такова дебелокожие и безсрамие не бива. Платил си е стария *** с крадените пари ... и това е... изобщо не вярвам на никакви писания ... то е от ясно по ясно

59

Анонимен

преди 14 години

56а ако станеш ти по-добре ли ще е бе червена ***.

58

Евгени

преди 14 години

Случайни неща в този живот няма

57

Nasty

преди 14 години

Дано не се повтаря с никой повече

56

Питанчев

преди 14 години

Дали няма, я Гунински я някой негов близък да стане я депутат, я министър от ГЕРБ, както при Киров.....

55

Анонимен

преди 14 години

Много е трудно да разкриеш нещо което е известно. Всички знаят кои са наркобосовете, шефовете на организираната престъпност, длъжниците и т.н, но не ги прибират? - защо ли, ами много просто, щото са им работодатели, спонсори и какви ли не още. Огледайте се г-н Цветанов и ще ги видите-те са около вас, само белезници трябва да им сложите, или нямате толкова белезници?

54

Aleks

преди 14 години

Отвлечения е пуснат след платен откуп преди три дни.Когато са получили парите,похитителите са задържали момчето за сигурност при предаването на откупа.Явно тези бандити са честни:-)))

53

Анонимен

преди 14 години

Баща му е беден и честен бизнесмен