Снимка: БГНЕС
fallback

Иван Димов все пак се оттегля от Висшия съдебен съвет. Оставката му ще бъде разгледана в четвъртък, съобщиха от съвета.

Димов е един от магистратите, контактували с плевенския бизнесмен Красимир Георгиев.

Известният повече като Красьо се опитвал да кадрува в съдебната система, като цената на  подкрепата за осигуряването на магистратско място била 200 000 евро.

Oще по темата

На 22 октомври комисия към ВСС реши, че двама от членовете на съвета – Иван Димов и Стойко Стоев, имат „укоримо“ поведение и двамата бяха призовани да подадат оставки.

Стойко Стоев се оттегли, но Иван Димов отказа.

С открито писмо той поиска отговор от колегите си, в какво точно е обвинен и дали оставката ще изчисти името му. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 14 години

Какво разбрах аз,тоя мазник се пазари,както се е пазарил за мястото си сигурно.Вижте само колко нахално "дали оставката ще изчисти името му"Ама то така много лесно подавам оставка и съм като новороден.Мале не ги е срам,с какви хора си имаме работа само.

29

недоволен

преди 14 години

Ай да катинарче, ай да хубавец ! Не мога да разбера, какво искате от човека, той нищо не е направил, е голяма работа, говорил няколко пъти с Красьо. Едно време, главния прокурор Татарчев си пиеше кафето с прословутия Роко и нищо, а сега за едни разговори веднага оставки. Няма демокрация в таз държава, няма.

28

Анонимен

преди 14 години

Гледах предаването за Иван Димов, направи ме едно впечатление че баш мошеника го схванаха в крачка. ТОЗИ МОШЕНИК Е ЗА ЗАТВОРА това аз лично го заявявам защото той влезе във властта по мошенически начин от Сливен, като изгониха доктора от Котел ЗАРАДИ НЕГОВИТЕ ФАЛШИВИ БЮЛЕТИНИ на изборите 19.04.1997г. това аз го заявявам защото бюлетините лично ги носих

fallback