30

Анонимен

преди 14 години

Какво разбрах аз,тоя мазник се пазари,както се е пазарил за мястото си сигурно.Вижте само колко нахално "дали оставката ще изчисти името му"Ама то така много лесно подавам оставка и съм като новороден.Мале не ги е срам,с какви хора си имаме работа само.

29

недоволен

преди 14 години

Ай да катинарче, ай да хубавец ! Не мога да разбера, какво искате от човека, той нищо не е направил, е голяма работа, говорил няколко пъти с Красьо. Едно време, главния прокурор Татарчев си пиеше кафето с прословутия Роко и нищо, а сега за едни разговори веднага оставки. Няма демокрация в таз държава, няма.

28

Анонимен

преди 14 години

Гледах предаването за Иван Димов, направи ме едно впечатление че баш мошеника го схванаха в крачка. ТОЗИ МОШЕНИК Е ЗА ЗАТВОРА това аз лично го заявявам защото той влезе във властта по мошенически начин от Сливен, като изгониха доктора от Котел ЗАРАДИ НЕГОВИТЕ ФАЛШИВИ БЮЛЕТИНИ на изборите 19.04.1997г. това аз го заявявам защото бюлетините лично ги носих

27

анита

преди 14 години

Мисля, че Б.Б. кадрува и това е елегантен начин (с партенки) да се подмени предсрочно Висш съдебен съвет.

26

Дончо

преди 14 години

На тоя му е много мазен курбаня

25

kpp

преди 14 години

В затвора мазна, инфантилна, турска подлого!

24

ВИНА и ОТГОВОРНОСТ

преди 14 години

Иван Димов, да ти обясня аз, че не разбираш. Ти не си обвинен.Има разлика между отговорност и вина. Не е доказано, че имаш вина (все още). Оставката е по друга причина. Ти носиш ОТГОВОРНОСТ с кого се срещаш. За такова нещо оставка се подава веднага.Ясно ли е? Всъщност как си попаднал във висш съвет, след като не разбираш такова елементарно нещо, Иване, като разликата между ВИНА и ОТГОВОРНОСТ?Е затова подаваш оставка, правно НЕГРАМОТЕН си!

23

Ох!

преди 14 години

Машалла ефенди, Димов,машалла...........ибрикчията Красьо, добре Ви нареди....Ама има още доста .....Добре, че беше той,иначе още щяхте да си кютате на височайшите постове!

22

Ужас

преди 14 години

Не си ме разбрал правилно. Аз искам пълни проверки! Искам бързи и качествени проверки! Искам цялостни проверки! Искам прозрачни проверки! След тези проверки на всеки и на всички нива, искам бързи, цялостни, строги, ясни и справедличи обвинения!!! След това искам затвор за виновните ***! А не само да ми се хилят мазни и да казват - давам оставка, не давам оставка!!! И с това да свърши всичко!!!

21

Велчев

преди 14 години

НАЗНАЧИЛ съм наблюдаващ прокурор на форума и всеки намек за очерняне на институцията ще бъде подвеждан с БЪРЗО ПРОИЗВОДСТВО !

20

МУСТАФА

преди 14 години

Назначенията не се правят само от трима, останалите ебани *** кво чакат. Тримата напуснали са най-низшите във веригата за търговия с длъжности. Те са тези, които са посредничели при разпределянето на парите. Организаторите на схемата са още във ВСС и най-вероятно са тези, които най-много парадират за отставки и търсене на отговорност по тази схема.

19

Анонимен

преди 14 години

ех, а така не му се искаше да пусне кокала ...

18

Златко

преди 14 години

Хич не съм фен на новата власт, но им свалям шапка, че за пръв път от 20 години бръкнаха в гноясалата рана, наречена българско правосъдие.Само че там за лечение е късно-трябва операция, трябва скалпела да играе.Уволнение завсички, прекарване през детектор на лъжата и нови назначения!

17

Димов

преди 14 години

Айде от мен да мине. Колкото съм изкарал - толкоз.

16

Лаик

преди 14 години

Е какво да стане, нали той е шефа на ВСС, кой и за каво ще го пипне :х

15

gte

преди 14 години

Не беше към теб. Извинявай. Просто на твоят пост натиснах "Отговори" без да искам.

14

burzo

преди 14 години

Всички от ВСС са подсъдими,какво трябва дасе направи естествено ,всички да бъдат арестъвани,или подмяна на целият състав или закриване на ВСС.Немога да разберу какво точно им се кръстят насите управляващи,до кога милост на тези Мафиоти.И най важното което трябва дасе знае,най голяма вина носо ,Обвинител Н1 др Велчев и той като европейският комисар Госпожата която си примълчаваше за всички мръсотии на тройната коалиция.Велчев докато е там няма даима истинска съдебна власт,колкото се може по скоро и той да бъде до станишев, Президента също да бъде екстрадиран от президенството ,най важните промени си стоят,те трябва да бъдат направени веднага.Досега само се преструваме че оправяме нещата но,тези двамата Първанов и Велчев тесиса абсолютни авери на Станишев така че по един или друг начин те ще си защитават червените интереси а от там е мафията така че всички това го знаят.БГ водата няма дасе изчисти скоро,докато те са там,такае Борисов колкото и дане тисе иска това трябва веднага дъго направиш,другото всичкото е лъжа.

13

Лаик

преди 14 години

Не съм споменавал никъде "конституционен", нито глагола "съдя"

12

gte

преди 14 години

"конституционен СЪДЯ"... турци ли сте?... *** ли сте? Какви сте бе?

11

Лаик

преди 14 години

Е каво колега, да се радвам, че такива съдии назначават магистратите по съдилищата ли? Да си подават оставките, ако може и имунитета да им се свали, европейски прокурори да ги разследват и европейски съдии да ги съдят. Тогава ще повярвам че са невинни ако ги оправдаят!