Борис Велчев, Иван Димов и Анна Караиванова. Снимка: БГНЕС
fallback

Членът на Висшия съдебен съвет Иван Димов отказа да подаде оставка заради скандала "Красьо".

Само преди два дни магистратите приеха единодушно оставката на колегата му Стойко Стоев, след като стана ясно, че именно той най-често е разговарял с плевенския бизнесмен Красимир Георгиев.

Преди десетина дни главният прокурор Борис Велчев обяви имената на контактувалите с Красьо хора от ВСС – Стойко Стоев, Иван Димов и Пламен Стоилов.

Oще по темата
27-годишният Красимир Георгиев стана скандално известен през юли тази година.

Тогава членът на ВСС Иван Колев го описа като "черничък човек с ланци", за когото има информация, че пазарува гласове в съвета.

Той обикалял с черно BMW с номер 8888 и разнасял офертите – 200 000 евро, за да уреди хора на постове в съдебната система.

Впоследствие стана стана ясно, че освен с магистрати той е бил близък и с много политици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

rumen

преди 14 години

Бойко Борисов защо гласувах за теб като не можеш да се оправиш с един(явен) БАНДИТ!!!

35

tarikata1128

преди 14 години

Казвал съм много пъти че вълка агне няма да стане това никой не иска да го разбере, защо мислите че поколенията на вълците няма да са вълци а агнета. Това е грешката като се радвате на малките вълчета но уви те ще ни кльопнат. И правилна е практиката за отвличанията защото искат да ни помогнат като хващат вълчетата, или ги приобщават да се оправят да не грабят много или по не писаните закони ги ликвидират за да не се размножават. Ако Бойко приложи практиката на Китай за кастрация ще видите че вълците ще бъдат унищожени, ако не е прилага да остави тези който искат да я кастрират те да се оправят те на нас бедните помагат и искат да запазят равновесието, чистят акулите който се хранят с нас. Застреляйте го този веднага за да се спре размножаването на вълците. ЗАКОНИТЕ СА ТАКИВА НЕ ПИСАНИТЕ А ТЕ ПОМАГАТ НА НАС.

34

съдия

преди 14 години

не се разпенвай много! да не те приберем :) членовете са за плебеите, нали знаеш :)

fallback