Снимка: БГНЕС
fallback

Прокуратурата е внесла обвинителния акт срещу бащата на Мануела Горсова – Красимир.

Той ще отговаря пред закона, че е пръснал 132 000 лева за хазартните си навици.

Изхарчената сума е постъпила от дарители в банковите сметките на дъщеря му.

Горсов е обвинен за злоупотреба с доверие.

Разследването срещу него започна през есента на миналата година, след скандален репортаж от който се вижда как той брои пачки, а след това залага внушителни суми на ротативки.

Тогава криминалистите устантовиха, че бащата на Мануела редовно се е отбивал в казино, близо до Военномедицинска академия.

Мануела Горсова пострада жестоко при катастрофата, причинена от световния шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки на 5 август 2007 край река Ропотамо.

Преди десетина дни Мануела Горсова се върна във Велико Търново след продължително лечение в Израел.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Паша

преди 12 години

Този *** Горсов ,да няма право да вижда детето си!Възможно е и да не го интересува.

68

SIM

преди 15 години

...май повечето от Вас са забравили, че Горсов има хазартни проблеми още преди инцидента с дъщеря му. Как *** си вярвате, че той "Добрият самарянин" е искал да изкара повече парици за лечението й като загала пари?!?. Жена му сама призна, че е имал зависимост към хазарта още откакто са се оженили и после "УЖ" й е обещал да спре както тя си е мислила... докато не разбра, че цял живот е била лъгана, а дъщеря й - предадена от този "***"!!! Проверявайте си информацията преди да бълвате тази гнусотия!!!!!

67

ПАМПЕРСА ДОНЮ ВЪН

преди 15 години

............. ти виновен ! За всичко им е виновен Костов на *** червени писарушки ! Ако беше Костов премиер руснака щеше да отиде където му е мястото - НАПУТКА СИ МАЙНА ! Там трябва да отидеш и ти изкуфел пампесо ! Та белким си промиеш и изчистиш червеният русофилски мозък !

fallback