69

Паша

преди 12 години

Този *** Горсов ,да няма право да вижда детето си!Възможно е и да не го интересува.

68

SIM

преди 15 години

...май повечето от Вас са забравили, че Горсов има хазартни проблеми още преди инцидента с дъщеря му. Как *** си вярвате, че той "Добрият самарянин" е искал да изкара повече парици за лечението й като загала пари?!?. Жена му сама призна, че е имал зависимост към хазарта още откакто са се оженили и после "УЖ" й е обещал да спре както тя си е мислила... докато не разбра, че цял живот е била лъгана, а дъщеря й - предадена от този "***"!!! Проверявайте си информацията преди да бълвате тази гнусотия!!!!!

67

ПАМПЕРСА ДОНЮ ВЪН

преди 15 години

............. ти виновен ! За всичко им е виновен Костов на *** червени писарушки ! Ако беше Костов премиер руснака щеше да отиде където му е мястото - НАПУТКА СИ МАЙНА ! Там трябва да отидеш и ти изкуфел пампесо ! Та белким си промиеш и изчистиш червеният русофилски мозък !

66

БЛЯДКИ , ПИЯНДУРИ И

преди 15 години

НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С БАНДИТИТЕ И С РУСНАКА ПРИЧИНИЛ СМЪРТ НА МЛАД ЧОВЕК И ОСАКАТИЛ ДРУГ И ВМЕСТО ДА БЪДЕ ВКАРАН В ЗАТВОРА НА ЧАСА , СИ ХОДИ ПО ОЛЕМПИАДИ И ОБИКАЛЯ СВЕТА , А ЧОВЕКА , БАЩА НА ПОСТРАДАЛОТО МОМИЧЕ ОТ МЪКА СЕ ЧУДИ КАКВО ДА ПРАВИ , АДВОКАТИ , СЪДЙИ , ВЕЩИ ЛИЦА , ВСИЧКО ОТВОРИЛО УСТА КАТО КРОКОДИЛИ И САМО ЛАПАТ БЕЗМИЛОСТНО ПАРИ ! ИГРАЛ БИЛ С ПАРИ , ДА ИГРАЕ СЕ С ПАРИ , НЕ ЗА ДА ГИ ПОХАРЧИ , А ЗА ДА ИЗКАРА ПАРИ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ДЪЩЕРЯ СИ ! ЧЕ ДАЖЕ ГО И СЛЕДЕЛИ КРИМИНАЛИСТИ , АМИ ЗАЩО НЕ СЛЕДЯТ И ПОДСАЛУШВАТ РУСНАКА И АДВОКАТА МУ С КОЙ СЪДЙИ СЕ СРЕЩАТ И КАКВО КАК УГОВАРЯТ ! ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ ЗАХВАНЕ С ДЖИГИТИТЕ ПО ПЪТИЩАТА И ПОДКУПНИТЕ СЪДЙИ И ТЕХНИ КОЛЕГИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА , А НЕЩАСТНИТЕ БАЩИ ДА ОСТАВИ НА МИРА , ТЯХ СЪДБАТА ДОСТАТЪЧНО ГИ Е НАКАЗАЛА !

65

преди 15 години

Защо не оставите на съда да взема решения, то е ясно че правосъдната система - куца. Максим не е очаквал, че ще предизвика тази катастрофа- направил го е от лекомислие, Горсов и той от лекомислие - е харчил пари. Не осъждам нито единия, нито другия. Не защитавам нито единия, нито другия. И двамата си имат адвокати. Нищо няма да се спечели ако Максим влезне в затвора, напротив- няма да е полезен на никой, по добре да работи и да се издължи, Горсов и той да е на свобода и да си плати лукса по рототивките. А ВАШАТА ЗЛОБА - Е ИЗЛИШНА. АКО НЯКОЙ ОТ ВАС Е СЪДИЯ, ТО НЕКА СЕ ЛЕГИТИМИРА ЧЕ Е ТАКЪВ - ПОНЕ ЩЕ СЕ СМЯТА КОМЕНТАРА МУ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗКРИВЯВАНЕ.

64

devilwoman

преди 15 години

Gospodi,molq se moeto 1 lev4e koeto izpratih za Manuela da ne e otishlo na rotativkite!Kak da izpratq vtori pat?A kak horata s po golemi dareniq da dadat vtori pat?Na kakvo obri4ate dashterq si ,g-n Gorsov?

63

преди 15 години

Айде на бас, че бащата ще отнесе по-голямо наказание от оня руски алкохолик... ОТНОСТНО ГАЛЯ... Бива ли да си такова тъпо парче?

62

ягодка

преди 15 години

много злоба много агресия много негативи,ами направете нещо не плюйте само,като за начало всеки пишещ тук да почне да кара разумно и да не сяда пиян зад волана.

61

.........

преди 15 години

Галинче , лейко куха , ти разлика между причина и следствие правиш ли ? И кое е първо - причината или следствието ? Значи ако теб те сгази някой пиян и после даде пари за лечението ти - ще му целуваш ръка като на благодетел , защото е платил отчасти за лечението ти . И въобще няма да ти хрумне че ако не беше се напил и не беше те сгазил , то нямаше да те вкара в болница ...............да те еб..а в кухата лейка , нещастна *** овца , без мозък ..........

60

преди 15 години

вярно ли е, че и Горсов го взема отзад, като повечето от вас?

59

галя

преди 15 години

*** си ти ,защото,кажи ми ти колко човека познаваш,които са били блъснати или пострадали при други обстоятелства и се е шумяло толкова около тях и не ми развивай глупави теории които дори на тебе не са ти ясни.Млък от тебе. Ясно.

58

......

преди 15 години

Галинче , *** се прегледай чадо , ти направи най-*** изказване за тази година и жълтата фланелка е твоя !!Ако не беше любимеца ти Максим , Мануела нямаще да влезе в болница че да се лекува и т.н. Ако пияната дресирана *** Ставийски не беше минал с подарения от Гоце Трипера джип върху Мануела - сега нямаше да се налага да я лекуват а един човек щеше да е жив . Или и на убития е помогнал твоя любимец Максим , а ? Сигурно е дал пари за луксозен ковчег и сега родителите на убития трябва да са му благодарни ? *** !!!

57

...........

преди 15 години

ти си фабрично *** ......значи когато депутатите крадат -това е безобидно според теб .............само че крадат от парите за здравеопазване и в резултат на това умират хора , крадат от парите за нови пътища и в резултат на това умират хора от катастрофи по скапаните пълни с дупки стари пътища , крадат от парите за земеделие и животновъдство и в рузултат на това ядем химикали и *** а това води до рак .........

56

VASILIS QNIS....GERM

преди 15 години

SAGLASEN SAM SAS VAS....SAMO SCHTE DOPALNQ...EDNO E DA UBIESCH ,,,NEVOLNO...DRUGO E DA KRADESCH.... SAZNATELNO..

55

галя

преди 15 години

Що не престанете да плюете по Максим,защото ако не беше ТОЙ ,Мануела отдавна вече да я няма.Казвам това,защото ако беше някой неизвестен,щеше ли да се раздуха този случай толкова много.

54

преди 15 години

За всичко е виновен Костов!!!

53

преди 15 години

баща да проиграва едвам жива дъщеря си и то с пари от дарения на хора,за мен е най долният и гадният убиец

52

няма значение

преди 15 години

Напълно съм съгласна с 33. Просто нямам думи!!!

51

преди 15 години

Zatvor i za maksim i za Gorsov. Prav e 33

50

преди 15 години

Няма по долно нещо от това което е направил Горсов!!!!Депутатите крадат, но поне от тази кражба не умира никой директно и все пак става дума за чужди хора!Няма по долно нещо от това да откраднеш пари за операция на собствената си дъщеря!!!! Това е пълно разлагане на личността!