Снимка: Булфото
fallback

Похитителят на автобуса проговори в блога си. Мирослав Блажев е публикувал извинението си към всичките 37 души, пътували с него към Варна, както и обвиненията си към тромавата държавна машина.

правописът е запазен


"Аз Мирослав Блажев - Атила се извинявам на всички потърпевши от създалата се ситуация от 27.01.09 , но кажете ми как да постъпя , като виждам че нашта съдебна система изобщо не работи .

Значи главният виновник за създалата се ситуация е на свобода , задържали са го за малко разпитали са го отгоре отгоре той им е изиграл един театър , подкрепен от думите на неговата приятелка и неговият вуйчо.

Значи за едни има правосъдие а за други няма, това се нарича двоен стандарт ,който има пари и връзки в тая Държава само той се оправя , а къде остава справедливостта.

Думите им са пълна лъжа , но за да подкрепят своя човек са способни да измислят най-долните лъжи.

Какви са те за да изразяват съмнение относно моето бащинство, и имат ли доказателства за това.

Никой не е застрахован от подобна ситуация, живеем в много динамичен и объркан свят изпълнен със всякъкви изненади.

Идва момент когато на човек му писва от тая мудна тромава и бюрократична правораздавателна система .

Още един път изкам да се извиня на всички потърпевши и техните семейства, несъм имал намерение да нараня някой просто исках повече гласност по случая".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

98

elemag

преди 14 години

С прискърбие /може и радост/съобщаваме че нещото Мирослав Блажев пукна скоропостижно и се пръкна недоразумението Мустафа като достоен следовник на тези които оглавиха черния списък на предателствата в нашата история предавайки род и родина.

97

NAGA=TORANAGA

преди 15 години

Единственото което заслужава този е да го тикнат в дрънговника с 2 баки с по 25 литра везлин всяка та да му дойде акъла

96

Yoan

преди 15 години

Samo naivnite viarvat v spravedlivostta. V tozi dosta dolen i merkantilen svyat upravliava zakonat na Parite. Navskiakude e taka, za sujalenie. USA pravi donyakude izklyuchenie, no razbira se i tam chichko-pari4ko e po-napred...

fallback