98

elemag

преди 14 години

С прискърбие /може и радост/съобщаваме че нещото Мирослав Блажев пукна скоропостижно и се пръкна недоразумението Мустафа като достоен следовник на тези които оглавиха черния списък на предателствата в нашата история предавайки род и родина.

97

NAGA=TORANAGA

преди 15 години

Единственото което заслужава този е да го тикнат в дрънговника с 2 баки с по 25 литра везлин всяка та да му дойде акъла

96

Yoan

преди 15 години

Samo naivnite viarvat v spravedlivostta. V tozi dosta dolen i merkantilen svyat upravliava zakonat na Parite. Navskiakude e taka, za sujalenie. USA pravi donyakude izklyuchenie, no razbira se i tam chichko-pari4ko e po-napred...

95

читател

преди 15 години

АКО НЕ ДРУГО, ТО ПОНЕ БЛАЖЕВ ЩЕ ПОЛУЧИ МАЛКО РАЗБИРАНЕ ОТ МИСЛЕЩИТЕ ХОРА, ОТ ТЕЗИ, КОИТО НЕ СА ДОВОЛНИ ОТ РАЗВРАТНИЯ, ГНИЛ, МРЪСЕН И НЕДОСТОЕН НАЧИН НА ЖИВОТ НА ЕДИН НАРОД, КОИТО ЗАСЕГА ВСЕ ОЩЕ (СЛАВА БОГУ!) СЕ НАРИЧА БЪЛГАРСКИ!

94

от работещия пенсион

преди 15 години

Драги колега ,благодаря. Единомислието е във всички посоки.Здраве и живот на теб и твоето семейство.П.П.Дано се променат нещата и да се завърнат децата ни "под бащината стряха"

93

Червената помия

преди 15 години

Жив и здрав и ти, колега!Май сме еднакви не само по години а и по мислене...Но се съмнявам да доживеем да видим демократична България, за която стачкувахме.Знаеш ли, има една много интересна подробност.На времето мутрите бяха гладни и бедни млади момченца, жадни за пари и власт.Под чия диктовка вършеха всичко е друг въпрос.Сега са мастити бизнесмени с чист бизнес.Но идват млади и гладни поколения, възпитавани в чалгакултура, с филмите на Рамбо и темподобни, които не признават нито държава, нито морал, нито авторитет...Представяш ли си какво ще стане, когато след година -две се сблъскат интересите на тези две прослойки-бивша мутра бизнесмен, и настояща мутра-младо гладно лъвче???А вече и няма държавни предприятия и пари за крадене...Само за да гледаме сеира на сегашните бизнесмени си заслужава да поживеем още малко!!!А България-тя отдавна е продадена и предадена.След 20 години според мен ще сме само територия с това наименование.Остани си със здраве!

92

SAS

преди 15 години

За съжаление този случай няма да е единствен. Никой не се грижи за психичното здраве на българина, нито пък му пука за него. По улиците е пълно с психично болни, специализирани заведения за такива почти няма - държавата отдавна няма пари да ги поддържа. Огледайте се и вижте колко много хора се говорят сами по улиците. Народът ни изтрещява тотално. 20 години оцеляваме. Да, това не е живот, а инстинкт за оцеляване. И не Блажев е виновен, а тоталното отсъствие на държавата. Но тайничко се надявам поне 10 000 откачени като Мирослав да обсадят парламента. Може пък тогава някой и да се стресне.

91

охрана-демократ

преди 15 години

Ей най-сетне с кеф да кореспондирам по форумите. Аз съм на доста годинки и като ,чета твойте разсъждения съдя ,че и ти си някъде тъдява.Колега за първи път срещам единомислие.Не съм бил член на БКП ,заради глупави неща /дядо кулак/ и прочие дрън дрън.То сегашните от БСП нямат нищо общо с комунистите- идеалисти. Бил съм в първите редици на протестите и палатковите лагери в началото на тъпия преход. Нищо от тези "идеали" не се получихма. Ганьовска работа.Бъди жив и здрав . Дано да доживеем до демократична България.

90

Червената помия

преди 15 години

Веднага ти обяснявам, колега по форум.На времето имаше смъртно наказание.И беше почти невъзможно да се откупиш с пари от съд и следствие.Съдийте и следователите по правило бяха партийни членове и по правило бяха под наблюдение на ДС.Няма мърдане.Съдеха се даже и синове на членове на политбюро, сгазили яко лука.Да си чувал за Янко Кожухаров Таков?Имаше и Белене.Който е минавал оттам, ще си помисли дали да повтори.Но най-вече имаше страх от полиция и съд.Не както сега, всеки да може да се отърве, като се изкара болин, невменяем или с болни адвокати години наред.Не на последно място, имаше така наречените характеристики, които отваряха врати за учене, следване или работа на хората.Ако си съден, или с лоша характеристика-сбогом следване, сбогом лека работа, сбогом лека казарма....Щеш не щеш доброзорно влизаш в утъпкания коловоз на уравновиловката и се носиш по течението...За това тогава нямаше такива.Веднага ги прибираха.И в повечето случай никой не ги виждаше повече-или ги интернираха заедно с цялото му семейство да работи на Марица-Изток, или не се прибираше жив от затвора.За оръжието-мога много да споря на тая тема с теб, но наистина е крайно време да се либерализира носенето му.Страха е най-големия фактор, влияещ на поведението на човека.Страх или инстинкт за самосъхранение, наричай го както искаш.И за кучетата и курбана не си прав.Изчакай работодателите да внесат Виетнамските работници, и ще видиш че става курбан и от куче, и то какъв...

89

дрънкам на ЕДРО

преди 15 години

Ей,вие се наакахте от шубе,бе!Овоняхте целия форум!Сигурно при команда"Мирно"си шавате пръстите на краката в ЗНАК НА ПРОТЕСТ,както казва класика!Човека обясни,а вие пак тарталясвате!Наведени главици,надупени гъзици!С крем карамел!:))

88

87

преди 15 години

АЗ ПЪТУВАХ СЪЩИЯТ ДЕН, НО ЗА МОЕ ЩАСТИЕ ПОЛОВИН ЧАС ПРЕДИ ТОЗИ ЗЛОЩАСТЕН АВТОБУС.

87

преди 15 години

ТОЗИ УМОПОБЪРКАН ЧОВЕК МОЖЕШЕ ДА ПРИВЛЕЧЕ ВНИМАНИЕТО НА ВЛАСТИТЕ ПО ДРУГ НАЧИН, ДА БЕШЕ СЕ ОПИТАЛ ДА СЕ САМОУБИВА ИЛИ НЕЩО ОТ СОРТА, А НЕ ДА ОТВЛИЧА НЕВИННИ ХОРА. И НА ВСИЧКИ НАС НЯМАШЕ ДА НИ Е ТОЛКОВА ЛЕСНО ДА КОМЕНТИРАМЕ И ДА СЕ ЗАЯЖДАМЕ ЕДИН ДРУГ СЕГА, АКО БЯХМЕ НА МЯСТОТО НА НЯОЙ ОТ ТЕЗИ ХОРА ДЕТО СА ИЗЖИВЕЛИ УЖАСА ОНЗИ ДЕН.

86

страхлива охрана

преди 15 години

Прав си с изключение на последното, Не сме дорасли всеки да притежава оръжие.Имаме мноогоо още да се учим на демокрация. Я ми отговори ,ако можеш защо преди 10-ти нямаше такива работи.Като допълнение закона не е на страната на тези ,които законно притежават оръжие,вкл. и на полицайте. Такава ни е смотаната държава. Колкото станахме комунисти ,толкова ще станем и демократи. То куче курбан става ли?

85

Червената помия

преди 15 години

Даже и това да е активно полицейско мероприятие за отвличане на вниманието и изчистване имиджа на полицията след боя пред парламента, тоя пишман терорист е голям късметлия!!!Късметлия, защото по принцип притежателите на законни пистолети рядко пътуват в автобуси.Ами ако имаше някой смелчага със законно притежаван пистолет и го беше гръмнал в удобен момент?Щяха да го разкатават после човечеца за неправомерна употреба на оръжие сигурно...Много пъти тук, и на други места съм казвал, че единствения начин България да се оправи е максимална либерализация на носенето на късо оръжие от пълнолетните и психично здрави Български граждани.Дали тогава ще има такива "Смелчаци" като въпросния гологлав терорист???

84

bez zna4enie

преди 15 години

iskam samo date pitam za6to mrazi6 rusnacite,ade za turcite da gi mrazi6 po moje no za6to i rusnacite,ako re6i6 da mi odgovori6 e-mail:mi6el_jeni***abv.bg

83

Anti-MVR+KAT

преди 15 години

Nai-tupoto be6e kogato Benatova se napravi na golqma guzarka i mi lqg po zemqta da vzema interviu,tiq *** jurnalistite si mislqt 4e tvorqt istoriq v bg Jurnalistikata.Maloumnici.A o6te po tupo be6e kak policaite geroi4no se spraviha s predaliq se terorist i go povaliha na zemqta,za da neutralizirat eventualno deistvie ot negova strana .Ima kakvo da u4at SWAT ot na6ite 4engeta :) aman ot *** v tazi durjava.

82

malart

преди 15 години

ajde sega se setete za onja film, deto denzel washington izvadi patlaka i poiska da operirat bolnoto syrce na sina mu. nakraja na filma ne plakahte li ili vihate uuuuu, perko takyv

81

X

преди 15 години

Като гледам колко се изписа за правописа. Направо ми се струва, че са се бъгнали МВР слушалкаджиите /в случая интернет съгледвачите/. Зашумяват средата "бля, бля, бля" на тема, която почти не разбират, но нали трябва да имат, все пак, филология, за да ги вземат в съответния отдел на МВР. Сигурно знаят къде се пишат запетайки, но пък не знаят какво да кажат, че да скрият многото, страшна и откровена истина, която тръгва от подобни форуми.От вчера са пуснали клакьорите да вдигат шум - правят се на луди, на простаци, за да може случаен поглед по коментарите да не открие нищо съществено. А Гугъл обяви завчера всички сайтове за опасни - било човешка грешка, ами ако не е? Ами ако е операция "империята отвърща на удара", след като при опит да се ползва Гугъл услуга, бот е засякъл несанкциониран достъп до защитени файлове в клиентската машина, та е направил опит да провери кой се интересува? Много въпроси, а отговорът - бля,бля,бля... Жалко за България, щом се е стигнало до там. Но има и надежда, явно срещу истината комунистическите служби имат само един единствен аргумент - "бля, бля,бля" , а това може и да означава, че този път краят им наближава...

80

преди 15 години

Пак да сме доволни, че тоя Перко не е влязъл в автобуса и директно и не е открил безразборна стрелба, както правят често в Щатите.Евала, че се извинява и е разбрал грешката си. Какво ще се окаже накрая - и двамата ли са шибали една и съща?

79

b

преди 15 години

това е грешка на Блажев, а не на медията. Това се има предвид под "правописът е запазен".