Снимка: БГНЕС
fallback

"Няма доброто желание да се сложи ред в държавата. Това нещо е бич божи, и ако не се вземат мерки, ще стане епидемия".

Така пред Dnes.bg президентът на футболен клуб "Славия" коментира случая "Бончеви".

Венцислав Стефанов отказа да дискутира в повече подробности отвличането на бившия президент на "Литекс" и на съпругата му.

"Просто няма смисъл да говорим на тази тема, нека хората, които управляват тази държава, да преценят дали имат доброто желание да решат този въпрос или ще продължаваме да си играем на демокрация, което в нашия случай е анархия. Дано съпругата му /Камелия - бел.ред/, дай боже да е жива и здрава!, допълни футболният бос.

Осем дни, след като бе открит в безпомощно състояние от полицейски патрул в столичния квартал "Княжево", Ангел Бончев беше изписан днес.

Проблемите му са психически - моменти на амнезия, тежка депресия.

Специалистите - психиатри са на мнение, че в състоянието си той не е агресивен, не би могъл да навреди на себе си или на околните.

В дома си Бончев ще бъде под пълна охрана.

Бившият президент на "Литекс" беше отвлечен пред своя дом около 1 часа през нощта в столичния квартал "Дървеница" на 21 срещу 22 май.

Преди повече от 4 години само че пред кафене до хотел "Плиска", синът на Венцислав Стефанов също бе похитен.
На 6 април 2004-та младежът бе отвлечен посред бял ден от мъже, някои от които в полицейски униформи, напъхан в автомобил и отведен в неизвестна посока.

Бащата плати искания откуп, но не получи сина си.

"Нищо не се движи за съжаление. Всичко е..., но родителите му не са го забравили. Знаете ли колко е лошо да не можеш нито да се зарадваш, нито да го оплачеш, знаете ли? Дано не ви се случва!", изповяда се пред Dnes.bg Венцислав Стефанов и отказа друг коментар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Лазар

преди 15 години

Първото беше теория - истината може да се окаже доста по-пикантна...

48

Мимоза

преди 15 години

То убива само по-добрите хора ,безнаказано,казват му ГОСПОД И СВЕТЦИ,държи мнооого на животните,уило е обикновенно електроника и има явно склад където ги държи ,Та ако за три четири години се оправи психически добри другите сме зле след полицейсксите и военни обработки така им казват,

47

преди 15 години

Така е в джунглата. Има и по-големи животни. Искат да ядат. Човешко е.

fallback