49

Лазар

преди 15 години

Първото беше теория - истината може да се окаже доста по-пикантна...

48

Мимоза

преди 15 години

То убива само по-добрите хора ,безнаказано,казват му ГОСПОД И СВЕТЦИ,държи мнооого на животните,уило е обикновенно електроника и има явно склад където ги държи ,Та ако за три четири години се оправи психически добри другите сме зле след полицейсксите и военни обработки така им казват,

47

преди 15 години

Така е в джунглата. Има и по-големи животни. Искат да ядат. Човешко е.

46

edna

преди 15 години

strashno e, ako na obiknoven chovek se sluchi.....zamislqte li se, ne dai si boje da iskat otkup i ot 5 000leva.................stiga s tiq mutri i kak bili spechelili pari,ami spechelete i vie....Nikoe dete ne si izbira roditelite.ako bqhte bogati kolkoto tqh, nqmashe da se izkazvate tuka, shtoto horata s biznes ne dremqt v mrejata...........Vseki choovek zaslujava uvajenie, osobeno , kogato poznavash nqkoi.Poznavam Venci i e super pich!!!

45

преди 15 години

Мафия, футбол, отвличания, босове...Ай сиктир оттука за подкрепа от народа!

44

преди 15 години

Никакво съчувствие за такива мутри. Като са трупали пари по съмнителни начини, сега и други искат по същия начин. Нека ги отвличат и рекетират. Ура за възмездието!

43

edna balgarka

преди 15 години

iskrenno sajaliavam za tragediiata na bon4evi i za sina na v. stefanov no nemoga da se saglasia s tova 4e ako se sly4i s obiknovenno semeistvo kato moeto nikoi 6te 4ye i 6te razbere za6toto niamam nito parite nito vazmojnosta da xodi po-mediite i da trabia a doxoda na semeistvoto mi e 1000lv. na mesec ot koito pla6tame i kredit i nito imame djip da prodadem nito kartini na izkystvoto s koito da se razdelim zatova i da ne ybiiat niama kavo da ni vsemat. a ot 4isto 4ove6ki plan jelaia bon4ev da se vastanovi ijena my da e jiva i zdrava.

42

ИСКАМЕ ОТ СЛЕДВАЩИТЕ

преди 15 години

АКТУАЛНИ ЗА ДНЕШНИЯ ДЕН ЗАКОНИСПЕЦЕАЛЕН ЗАКОН ЗА ПОСЕГАТЕЛСТВО НАД ЛИЧНОСТТАСПЕЦИАЛЕН ЗАКОН ЗА КОРУПЦИЯТА И ЗЛОУПОТРЕБАТА СЪС СЛУЖЕБНО ПОЛОЖЕНИЕ

41

Лазар

преди 15 години

Всичко е инсценирано от Камелия, която е с един гнусен пръч зад гърба на мъжа си. Сега двамата прибраха доста пари, а Ангелчо лежи депресиран от измамата и от наркотиците с кито са го тъпкали. Човешка трагедия е това...

40

УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ

преди 15 години

УВАЖАЕМИ СЪНАРОДНИЦИ,всички които пишете тук сте колкото и прави токлова и неправи.Достатъчно е обаче човек да прочете 2 или 3 коментара от вашите и да стигне до извода че в БГ НЕЩО КУЦА.Времената са по лоши и от деветдесетте години да знаете.МАЧКАТ НИ здраво и првителство и мутри..и какво ли още не.Това е, а ние търпиме...а какво ли пък можем да направим..?!...Освен да чакаме помощ от ЕВРОПА която обаче може и да ни изхвърли...еми то май за НИЩО НЕ СТАВАМЕ...

39

неизвестен

преди 15 години

"Приятелю" и тук те виждам под прикритие, пишеш неграмотно с всички азбуки. като те гледам как се маскираш, да не би да си бивш служител на ДС, който е останал на сухо.., но едва ли те са грамотни хора.

38

преди 15 години

не е като с България. Тук идват избори, а пари откъде? Тук нищо не се решава със закони - тук играе парата. Не теб и мен ни взимат данъци като за световно, карат ни да им плащаме за парно, което не използваме, за ток който не е по нормите, за *** вода като за чиста, разни меса на по 20-30 години изхвърлени от европата, колбаси от рога и копита и тоателта хартия. Каквото си помислиш гадно, това е тази държава. Ако има закони как гладния прокурор ще вземе рушвет, как съдийката ще гепи за едно дело 10000 лв. с които ще си намаже тлъстата мутра. А Главния прокурор ще гледа в небето като кокошка преди залез и ще каже: ами тооо ще си покаже????? Това е в джунглата ***. нали все нашите пишман селяци политици се натискат да сме нечии протекторат- други да дават парите, а те само да лапкат. Да се задавят дано тяхната м********

37

преди 15 години

огромен проблем с отвличанията.Решили са го много бързо и ефективно само с два закона-веднага се блокират всички сметки на семейството на отвлечения и присъдата е станала20- 25г.затвор! А нашите шушумиги нека се ослушват още!!!

36

Aelita

преди 15 години

Абе момче, ти чуваш ли се кво говориш? Ако е инсценирано, мислиш ли, че този Ангел Бончев ще иска да стои на тъмно, да го бият, режат пръсти, инжектират с наркотици и т.н., че да лежи по болници и психиатрии после?? Той трябва да е ненормален, за да си причини такова нещо!

35

Всеки получава заслу

преди 15 години

Прав си приятел,че ще лъсне истината. Но кой ще е този който ще си каже: аз съм журналист. Трябва да преследвам истината, както съда преследва престъпниците. каквото и да става, аз ще изведа на показ всичката тая мръсотия. .... Ние като обикновени граждани знаем истината каква е, а те се правят,че нищо не им е ясно. Да погледнем само какво стана с Георги Стоев...поредица от няколко книги, където лъсва истината за главорезите (дори вече и мафия не мога да ги нарека), човека ъкмо да си напише най-грандиозния роман за намесените в далавери дори и онези от парламента ама явно успя да си напише само никролога. Та за това не виждам кой луд ще седне да разследва такива неща. Че Стефанов си укрива синчето е от ясно по-ясно. Че цялата офанзива покрай Бончев е нагласена пак от ясно по- ясно.....всичко в тая държава е само цирк.

34

anonimen

преди 15 години

Страшно ме възмушава това с европарите,защото мисля че беше инициирано от вътре от наши...едните да сменят другите независимо каква цена ще плати съсъпаният народ.

33

преди 15 години

Ще му мисля за тях.....На 54 год съм.Нямам собствено жилище защото предният режим цтроеше с нашите пари внесени в ДСК а даваха жилишата без пари на сегашните подмазвачи и интриганти дошли от село уж деатели на Партия и Комсомол.Същите съсипаха икономика, здравеопазване,образование,отбранителна система .20 години сме без свясна работа,децата ни или бягат в чужбина или тук са слуги на ***.Съчувствам на невинни пострадали,но на мен кой да ми помогне катто от 5 години ме тормози наркозависим и продаващ....и като писах до прокурор и полиция районният инспектор проверяващ ...беше страпно възмутен ..от мен разбира сеа!

32

Коста Иванов

преди 15 години

Отвлякаха Иван Костов,отвлякаха Иван Костов.Каква трагедия,ах каква!

31

ivo

преди 15 години

Не ни занимавайте "сълзиви" истории на нещастните отвлечени. Преди време , такива като вас ги убиваха, сега ви отвличат Имате страшно много пари, създайте си специално "Застрахователно дружество" , примерно ВИС -3 и плащайте застраховки и те да плащат откупите. А тъпите управляващи дори и да ни си правят илюзия, че с парите на обикновенните хора , ще създават със страшно много пари, специални отряди, които да се борят срещу похитителите. Абе като взема да се позамисля, дали пък,а??? Вие какво мислите. Как толкова хора избиха и никой не откриха? Май убийците и похитителите и разследващите са от двата края на една и съща веригга.....

30

родител

преди 15 години

Абе сам си знае какво му е на душата .. Мамицата им на тези престъпници. Един Втори Пиночет или Андропов ще свърши работа. Ха кажете защо преди 10-ти нямаше такива мутри?