Кемал Еюп. Снимка: БГНЕС
fallback

Слабо популярната политическа партия "Общество за Нова България" разпрати в петък декларация до медиите, в която се настоява за незабавната оставка на председателя на Комисията за защита от дискриминация Кемал Еюп.

„Неговото предложение да се разреши на еднополови двойки да могат законово да сключват граждански брак е абсолютно неприемливо и аморално“, твърдят от партията.

„С прекомерното си престараване господин Еюп нанася непоправими вреди на морала на българското общество, като създава предпоставки за възникване на конфликти и насаждане на напрежение. Начинът, по който някой прави секс, не е предпоставка да иска специални права и защита пред закона“, заявяват от „Общество за Нова България”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

112

хетеросексуален бълг

преди 15 години

Като искат да се ръцкат еднополово, да си се ръцкат по 25 часа в денонощието, ама като ги знам колко са нагли, ще се раздемонстрират катадневно из улиците колко са напърчатосани любовно един към друг и ще трябва да водим малките деца с наочници по градинките. За кво им е брак, като изобщо не могат от еднополова двойка деца да се произвеждат. За наследството ли? Че по закон гътне ли се партньора ти , първо кръвните му роднини го наследяват.Ми като са толко загрижени един към друг да си уреждат имуществените дела приживе. Аман от депутатски бълвочи! Страната е в колапс, народа мре от глад, те само за едничката полова тръпка на сбърканяците милеят. Пфу!

111

Alexandar

преди 15 години

Аз съм напълно съгласен със 109.По-добре мирно и спокойно отколкото скришом и един вид да се чувстват като престъпници.Лично Аз не съм нито хомосексуален,нито бисексуален и не искам и да бъда.Имам познати които са бисексуални и гейове/лесбийки и не са нищо повече или по-малко от нас нормалните.Нямам нищо против начина им на живот,нито това че са по-различни само това да не стане толкова публично колкото и в другите държави(а именно чрез узаконените бракове и т.н).Когато бях в Атина там имаше доста открити гейове,което честно да си кажа ме изнерви .. ами не е приятно да видиш как 2ма се мляскат и се барат по патките на публично място.Колкото и голям фен да съм на лесбийките и бисексуалните жени(моята приятелка е бисексуална и нямам нищо против това защото мечтата на 2/3 от мъжете е да спят с 2 лесбийки...е при мен е почти същото само дето и аз участвам а при лес..няма начин хах)също не съм съгласен жените да бъдат публично удостоени с честта да се натискат пред останалите нормални хора,за които това нещо не е толкова нормално.Нямам нищо против обратните хора стига да си правят веселбите на по-скатани места пред техни си хора,а не да дразнят околните а именно с тези бракове НОРМАЛНИТЕ хора се дразнят и то много.Общо взето съм против тези бракове!!!

110

преди 15 години

Поредните л.йнари, които търсят бърза популярност на гърба на пенчовците. Аман от фашизоиди и популисти, мизерията трайно се е настанила в българското съзнание

fallback