112

хетеросексуален бълг

преди 15 години

Като искат да се ръцкат еднополово, да си се ръцкат по 25 часа в денонощието, ама като ги знам колко са нагли, ще се раздемонстрират катадневно из улиците колко са напърчатосани любовно един към друг и ще трябва да водим малките деца с наочници по градинките. За кво им е брак, като изобщо не могат от еднополова двойка деца да се произвеждат. За наследството ли? Че по закон гътне ли се партньора ти , първо кръвните му роднини го наследяват.Ми като са толко загрижени един към друг да си уреждат имуществените дела приживе. Аман от депутатски бълвочи! Страната е в колапс, народа мре от глад, те само за едничката полова тръпка на сбърканяците милеят. Пфу!

111

Alexandar

преди 15 години

Аз съм напълно съгласен със 109.По-добре мирно и спокойно отколкото скришом и един вид да се чувстват като престъпници.Лично Аз не съм нито хомосексуален,нито бисексуален и не искам и да бъда.Имам познати които са бисексуални и гейове/лесбийки и не са нищо повече или по-малко от нас нормалните.Нямам нищо против начина им на живот,нито това че са по-различни само това да не стане толкова публично колкото и в другите държави(а именно чрез узаконените бракове и т.н).Когато бях в Атина там имаше доста открити гейове,което честно да си кажа ме изнерви .. ами не е приятно да видиш как 2ма се мляскат и се барат по патките на публично място.Колкото и голям фен да съм на лесбийките и бисексуалните жени(моята приятелка е бисексуална и нямам нищо против това защото мечтата на 2/3 от мъжете е да спят с 2 лесбийки...е при мен е почти същото само дето и аз участвам а при лес..няма начин хах)също не съм съгласен жените да бъдат публично удостоени с честта да се натискат пред останалите нормални хора,за които това нещо не е толкова нормално.Нямам нищо против обратните хора стига да си правят веселбите на по-скатани места пред техни си хора,а не да дразнят околните а именно с тези бракове НОРМАЛНИТЕ хора се дразнят и то много.Общо взето съм против тези бракове!!!

110

преди 15 години

Поредните л.йнари, които търсят бърза популярност на гърба на пенчовците. Аман от фашизоиди и популисти, мизерията трайно се е настанила в българското съзнание

109

преди 15 години

Не можете да ги промените.По-добре да си живеят явно и спокойно,отколкото да се крият.Озлобен човек-какъвто и да е -излишни проблеми създава.А и не е заразно.Нещо което го има,го приемете-дайте им техният начин на живот,но да спазват законите.

108

ЗЪБОЛЕКАРЯ

преди 15 години

Те и други като тебе ритаха преди ,ама след това толкова доволни останаха .Така де ,заприличаха на хора ,а не на някакви зъблювци.

107

лечител

преди 15 години

...плууувай, плуууувай надолу по Марица - докле е бистричка - "умнико", че като си почистим двора от нашия *** - на такива у.т.р.е.пк.и като теб ще им стане тесно у ***!!!

106

ЗЪБОЛЕКАРЯ

преди 15 години

Да не забравиш че утре имаш час при мене .ЩЕ ТИ ИЗВАДИМ ОСТАНАЛИТЕ ЗЪБИ И ВЕЧЕ ЩЕ СИ ЧЕНЕ .

105

зъбатия

преди 15 години

що не се поуженят, хем Доги има да връща на бившата си жена - лезбийката!Абе те, са си ги нагласили работите, за в бъдеще!

104

anonimno

преди 15 години

Абе хора вие в кои свят живеете хомосексуализам има още от както свят съществува.Тръгнали да съдят хората за сексуалната им ориентация и пишат ли пишат глупости нащте с това ощте един път показваме колко сме изостанали като нация.Да не би тези хора да са престъпници какво от значение има с кои си лягат или са с нещо по различни от другите хора.Или да не би по развите страни от България където е разрешено брако съчеттанието между тези хора те да не са по зле от нас бе или да не би да са страни без морал наистина сме много зле къде къде в държавата има по големи проблеми а ние се занимаваме със сексуалната ориентация на хората единствените хора които не навиждам са педофилите и родителите посегнали сексуално на рожбите си или им отнемат живота а те не са малко не мислите ли че това е доста по голям проблем от браковете между хомосексуалистите.

103

axa

преди 15 години

====часът на разплатата наближавааа - като ураган!!!!---Треперетееее В.Шта.мам.аааааа блюдолиз.ци п.родажници пр.естъпни - на.ционалн.ни деге..нера.ти - да ч.у.кате ка.мъни до.живот!!! ви го поже.лавааам!!!!

102

Umen

преди 15 години

Абе хора, излиза статия, че се иска оставката на Кемал Еюп заради изцепка, че трябва да се промени Семейния кодекс, и Вие, наивници, започвате да си обяснявате един на друг коя вяра какво казвала за тези увредени генетично или умствено индивиди, демонстриращи хомосексуализъм.Няма спор, добра партенка пусна Еюп, неговия патрон Ахмед Доган добре си е направил сметката как двамата да ви засилят по ледената писта по и да отхвърчите на светлинни години от истинските проблеми в обществото ни тези дни

101

Thomas

преди 15 години

Хомосексуализмът съществувал при животните, затова бил нормален? Ами ОК, нямам против - ама браковете са абсолютно ненормални при животните - тогава защо трябва да са нормални при хомосексуалистите!? :-)А онези, дето не се чувстват животни... недейте така - ще изпуснете възможността да еволюирате някой ден от това убеждение, че еволюцията не съществува...

100

друг пламен

преди 15 години

Коментара на 95 ме провокира да напиша този коментар. Сравняването ти на това, което се случва при животните и хората е меко казано недоумяващо. С това искаш да сравниш хомосексуалистите с животни или просто си мислиш че между животните и хората няма никаква разлика. Има нещо много сбъркано в мисленето ти. Според мен хомосексуалистите са превърнали нормалното сексуално взаимоотношение (мъж-жена) в ненормално (мъж-мъж и жена-жена). Това е животинското извращение на сексуални взаимоотношения в човешкия род. Някои от пишещите споменават Библията като авторитетно мерило за правилността на сексуалността и сексуалните взаимоотношения. Аз мисля, че не само Библията говори по този въпрос. Която и да е от свещените книги на човечеството не говори добри неща за хомосексуалистите. А мекерето Еюп - да вземе и да си прочете корана! Тогава ще разбере "как пърди турчин в джамия". Главният им мюфтия, ако е на мястото си като техен религиозен водач трябва направо да го отлъчи от джамията. Дори да не го допуска да припарва до нея.Още нещо. Вместо 95 да ни обяснява как 90 % от животните се "чукали" на хомосексуална основа - да вземе да прочете малко литература от сферата на психологията. Там хората го обясняват простичко - хомосексуалните наклонности са отклонение от нормалното психическо развитие на личността. Това, че кривата Европа ги прави едва ли не герои, че не крият извратените си наклонности, не означава, че са прави.А по отношение на пезвенка Еюп - всички мекерета като него трябва да си подадат оставката и да не говорят простотии от името на българския народ, с който нямат никаква връзка. Да си ходят в Анадола и да се "хомосексуализират".

99

преди 15 години

Проблемът на социализма беше не атеизма, а диктатурата и липса на уважение на човешките права! Църквата и вярата са също вид диктатура, но духовна!!!Аз не искам никаква диктатура, а свобода и уважение на всички хора! В името на християнската религия са загинали много хора във войни и на кладата! Това е една антихуманна и вредна религия!!!Естествено, че няма да те интересува как е при животните, защото си с промит мозък! Хомосексъализмът при животните и хората не е въпрос на избор, а даденост!С какво право някой си позволява да ограничава правата на двама възрастни индивида да сключат брак при положение, че те не се месят във вашия живот????

98

pl

преди 15 години

V eklisiast pishe che choveshkiq jivot e kato edin poluh taka che ti kakto si tuka utre te nqma a Bog sushtestuva zavninagi.Ti si izmislen bih kazal,da Bog te e izmislil oshte predi da se rodish,druj si ateistichnoto mnenie za tebe.Dokato ima takiva hora kato tebe Bulgariq shte propada,vijdame ateizma do kakvo ni dokara za 45 godini.Rano ili kusno takiva hora i durjavi koito ne vqrvat v Bog izchezvat,taka shte ischeznesh i ti ako ne se pokaesh.Kolkoto do komentara na 95 men ne me intresuva che jivotnite go pravqt.az ne sam go jivotno ti ako iskash budi,ti si go pravi ako iskash i sus slon,ti shte si gorish vuv ada zavinagi ako go pravish ne az taka che si e za tebe tova

97

признавам

преди 15 години

Аз си признавам че няма нищо лошо в хомосексуализма

96

cybercrackerbg

преди 15 години

Казва се хомосексуалност, а не хомосексуализъм; съответно хомосексуален, а не хомосексуалист.

95

преди 15 години

Само тотално неинформираните хора могат да твърдят, че хомосексуализма е нещо противоестествено!В животинския свят почти няма вид при който да не съществува хомосексуализъм! Най-разпространен е при морските лъвове! При тях женските избират само един мъжки да ги опложда, а всички останали мъжки индивиди се чукат по между си! Хомосексуализма е над 90%!

94

преди 15 години

Противоестествено и мерзост е да вярвате в някакъв измислен бог! Защо всички вярващи искат да наложат на другите хора как да живеят? Каква изкривена психика трябва за да вярвате в нещо, което никой не е виждал и уж в негово име да отричате ХОРАТА!Християнските фундаменталисти не са с нищо по добри от мюсулманските фундаменталисти! И двата вида не са хара, а само подобие на хора, които са способни да мразят други хора само защото мислят по различен начин!

93

Реалист

преди 15 години

Поводът за исканата оставка на Еюп са хомосексуалните бракове, което е мерзост в Божиите очи и е противоестествено