Фани и Стоимен Белнейски станаха приемни родители на четиригодишно момиченце. Снимка: bnt.bg
fallback
Родителите на жестоко убитите сестри Белнейски станаха приемни родители на четиригодишно момиченце. В продължение на година семейството ще бъде под непрекъснато наблюдение от отдела "Закрила на детето". Според психолозите Фани и Стоимен Белнейски са готови да отглеждат дете в дома си. В продължение на година родителите на убитите Христина и Росица Белнейски са посещавали комплекса за социални услуги за лица и семейства в Пазарджик, където спешно са преминали курс на обучение на приемни родители. Малката Марияна е от Дома за деца лишени от родителски грижи в село Лисичево и е оставена там за осиновяване след раждането й. Фани Белнейска заяви днес, че все още се надява убийците на Росица и Христина да бъдат разкрити. След четири месеца се навършват две години от жестокото убийство. Според окръжния прокурор на Пазарджик Иван Даскалов заподозрени няма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Николай

преди 16 години

Възхищавам се на куража на тези хора, които въпреки претърпяната трагедия са намерили кураж и любов в сърцата си - за да направят света и България едно по-добро място. Лично аз бях инспектор в група "Тежки престъпления" в РПУ - В. Търново до началото на тази година, с чиста съвест мога да кажа, че сигнали по разследването на това престъпление, свързани с лица от криминалния контингент близки до ДПС, бяха прикривани от ръководни служители на РПУ и ВТРП. За да бъда по-конкретен не позволиха разследването на лица от КК, които са с предишни криминални регистрации за сходни престъпления, като един от случайте беше МНОГО обезпокояващ.

25

преди 16 години

На какво основание поставяте на една везна кражбите, дребните престъпления и зверските убийства? Ако ви се струват идентични, непременно трябва да потърсите специализирана помощ.

24

Az

преди 16 години

КАКВО СТАНА С РАЗСЛЕДВАНЕТО НА ТОВА УБИЙСТВО!МВР ПРАВИ ЛИ НЕЩО? ДО КОГА ЩЕ ГИ ХРАНТУТИМ И ТЕ НЯМА ДА ВЪРШАТ НИЩО?

fallback