Снимка: БГНЕС
fallback

Малките ученици в общини със заболеваемост между 250 и 500 на 100 000 души ще учат присъствено и няма да се допуска ротационно обучение.

Това ще стане при условие, че са доставени щадящи тестове и са взети всички предпазни мерки, сочи новата заповед на министъра на образованието проф. Николай Денков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Теодор

преди 2 години

Така е,на тази" държава" и трябва необразовани ***!

43

Анонимен

преди 2 години

Точно така е, няма полза никаква от това онлайн обучение. И аз съм родител на първокласник. Каквото и да правят учителите през телефона няма ли възрастен до детето да му помага, да му показва какво и къде да напише, коя задача да реши не става. Децата се разсейват, Интернет връзката често се разпада изобщо пълен провал. Това е едно отбиване на номера на гърба на горките родители, които се чудят на работа ли да ходят или да се правят на начални учители. Хайде пуснете децата в грипна и толкова.

42

Анонимен

преди 2 години

Детето ми е от две седмици онлайн първокласник и е вече с тотална апатия към случващото се пред компютъра Госпожата му е много мила и се старае по всякакъв начин да ги улесни в усвояването на уроците , но за съжаление децата си искат своето -най вече игрите .Забелязвам и съучениците му , колко са уморени и оттегчени .Затова подкрепям идеята за малка почивка .особено за първокласниците.

fallback