44

Теодор

преди 2 години

Така е,на тази" държава" и трябва необразовани ***!

43

Анонимен

преди 2 години

Точно така е, няма полза никаква от това онлайн обучение. И аз съм родител на първокласник. Каквото и да правят учителите през телефона няма ли възрастен до детето да му помага, да му показва какво и къде да напише, коя задача да реши не става. Децата се разсейват, Интернет връзката често се разпада изобщо пълен провал. Това е едно отбиване на номера на гърба на горките родители, които се чудят на работа ли да ходят или да се правят на начални учители. Хайде пуснете децата в грипна и толкова.

42

Анонимен

преди 2 години

Детето ми е от две седмици онлайн първокласник и е вече с тотална апатия към случващото се пред компютъра Госпожата му е много мила и се старае по всякакъв начин да ги улесни в усвояването на уроците , но за съжаление децата си искат своето -най вече игрите .Забелязвам и съучениците му , колко са уморени и оттегчени .Затова подкрепям идеята за малка почивка .особено за първокласниците.

41

Анонимен

преди 2 години

Приятел а милионите за тестовете кой че оправда е )

40

Анонимен

преди 2 години

ПУСНЕТЕ ДЕЦАТА от 1 до 4 клас В ГРИПНА ВАКАНЦИЯ ПОНЕ ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ,колкото ТРАЕ ЕДНА ковид КАРАНТИНА. Едно време излизаха и за повече и пак успяваха с уч. материал. Не харчете пари за глупости - тестове .таблети .компютри .От онлайн обучението децата психясват няма никаква полза.Родители пишат домашни .решават тестове .....е и кого лъжем

39

Анонимен

преди 2 години

Пак не става ясно , ще се връщат ли децата или не. Абе защо не се изказванте разбираемо.Доколкото знам само Кърджали е под 500 , всичко друго е тъмно-червено . Това означава, че онлайн обучението продължава в големите градове Толкова ли е сложно да го обявите и да се спре обсъждането на тестовете.

38

Анонимен

преди 2 години

Как спиш, Денков?

37

Анонимен

преди 2 години

Гестаповец!

36

Шаши

преди 2 години

Ще ги изведат на двора и ще ги набодат. Оцелелите ще са болни и стерилни.

35

хп

преди 2 години

Слава Богу, децата имат мощен имунитет срещу Короната, да не сте посмели да ги докоснете и да ги използвате в Екперимента си, че глави ще хвърчат - буквално!

34

Анонимен

преди 2 години

Още не може да ми го побере главата, че това се случва в 21 век и ние не можем да се защитим.

33

S

преди 2 години

Господ да Ви съди според делата Ви!

32

Няма

преди 2 години

Две седмици затваряне, а после спазване на мерките - без тестове, ваксини , сертификати. Това за малките ученици в сряда ще бъде пълен провал- нова опасност от заразяване и пари на вятъра. Досега всичко щеше да е овладяно, ако не бяха изборите. Аз няма да се ваксинирам - никого не съм застрашил досега, спазвам и се пазя, не съм престъпник, а властите ме третират като такъв.Защо?

31

Анонимен

преди 2 години

До Егоиста с мерките, с правата лопата у десетката, ще те глобим!

30

Анонимен

преди 2 години

Този храни ли се или вегетира?

29

Егоисти

преди 2 години

Яки глоби за неносене на маска и за неправилно носене под носа или на брадата!Награда за всеки докладвал и заснел неносещ или неправилно носещ маска. Половината от глобата да бъде награда за него.

28

Егоисти

преди 2 години

Щом за децата има тест, всички възрастни без зелен сертификат да се тестват, преди работа и преди влизане в клиник, болница, административна сграда. Всички със зелен сертификат трябва да се тестват за T-клетъчен имунитет, за да се разбере дали е фалшив .Яки глоби за беносене на маска и за неправилно носене.

27

Вова

преди 2 години

Последно сечено с нашите деца или ромчетата няма влизат в училищата ?

26

Анонимен

преди 2 години

В Столипиново няма да посмеят да влязат. Но пък ще бъде интересно да го видим министъра как взима проби от тамошните жители.

25

Анонимен

преди 2 години

Кога ще ги изметем. Този май не е въждал разярена майка, която защитава детето си. Май му е време да види не една, а няколко хиляди.