Снимка: БГНЕС
fallback

За учениците от 5-и до 12-и клас във всички училища и центрове за подкрепа на личностното развитие на територията на София-град, да се организира обучение от разстояние в електронна среда чрез използването на средствата на информационните и комуникационните технологии, считано от 12 март до 26 март включително.

Това се казва в заповед от днес на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев относно организирането на обучение от разстояние в електронна среда на учениците от 5-и до до 12-и клас в училищата в столицата.

За изпълнението на заповедта на министър Вълчев информират от Регионалното управление на образованието в София-град директорите на столичните училища.

Заповедта на образователния министър е и във връзка със заповед на директора на Столичната регионална здравна инспекция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 3 години

Да то вируса изчака заповедта на министъра и призива на Данчето вчера и не се разпространяваше по класните стаи.А като вождс неред в средата на февруари от Ихтиман да започват присъствено си счупиха краката да напишат заповеди. Още същата вечер ги бяха пуснали.

13

Не ви е срам

преди 3 години

Нека се порадват децата повече време на детството си. Една или две нулеви години не са фатални нали после ги чака цял живот работа и данъци.

12

НУЛЕВА УЧЕБНА ГОДИНА

преди 3 години

Няма друг начин освен да се обяви нулева учебна година.

fallback