14

Анонимен

преди 3 години

Да то вируса изчака заповедта на министъра и призива на Данчето вчера и не се разпространяваше по класните стаи.А като вождс неред в средата на февруари от Ихтиман да започват присъствено си счупиха краката да напишат заповеди. Още същата вечер ги бяха пуснали.

13

Не ви е срам

преди 3 години

Нека се порадват децата повече време на детството си. Една или две нулеви години не са фатални нали после ги чака цял живот работа и данъци.

12

НУЛЕВА УЧЕБНА ГОДИНА

преди 3 години

Няма друг начин освен да се обяви нулева учебна година.

11

ПУСКАЙТЕ ДЕЦАТА

преди 3 години

ДА се изпозаразят и преболедуват грипа наричан Ковид. Ваксините трябва да се тества първо върху децата.

10

Анонимен

преди 3 години

Да се пържите в Ада на вечни мъки ви го пожелавам от цялото си сърце!Не вярвам в Бога, Духа и Сина, както и в Дявола.Но съм повече от убеден, че има възмездие!!!Защото дори във законите на физиката е доказано, че на всяко действие има равно по сила и обратно по вектор ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ!!!Очаквайте ПРОТИВОДЕЙСТВИЕТО, господа/другари от НОЩ! То ще ви сполети много скоро!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Вълчев вече го няма в листите на ГЕРБ. Отърваха се от него. :D

8

Анонимен

преди 3 години

Заповядаха му на Вълчев да издаде заповед... Абе тоя за кво е там? Само фигурант се явява. Едно читаво нещо не е свършил! Излишен разход е тоя!

7

до 2

преди 3 години

Работя в една градина в Пловдив.От 28 деца днес имаше само 11 здрави.Другите ги няма.От дни намаляват.Обаждаме се да видим каква е причината-родителите казват болни са децата. Реално никой не е бил с температура на градина, но кихаха и покашляха дни наред.Няма как да се спазва дистанция.По цял ден стоим на 2 отворени прозореца.Сестрата следи температурата и влагата на въздуха. Но мерки не спазваме поради невъзможност децата да стоят на дистанция. Хранят се по 6 деца на маса, има само 3 тоалетни.

6

Радефф

преди 3 години

Само да се постопли и всичките пак ще ви изкарам я на Шипка, я на Бузлуджа.

5

Супер Страхотно

преди 3 години

Затваряй!

4

до 2

преди 3 години

Кой го интересува за групата на сина ти, дръж си го вкъщи, даже се покриите в мазето?!

3

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Така,така,така !!! На 31 март затваряме държавата ! Венсеремос!!!

2

И малките

преди 3 години

Спрете и по-малките, както и детските. На сина ми в групата почти няма здраво дете. Всички са болни. Но децата го карат леко, а и никой не ги тества. Като го лепнат на лелките и бабите обаче, последните завършват фатално.

1

тъй де

преди 3 години

Дано безумието в тази държава приключи на 04.04...........!