Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Ново разхлабване на мерките е в сила от днес. В част от училищата в страната всички ученици от 1-ви до 12-ти клас ще учат присъствено.

Oще по темата

Новата заповед на здравния министър обхваща само училищата, в които има по една паралелка от 5 до 12 клас.

В останалите продължава да действа правилото за редуване на дистанционно и присъствено обучение за срок от 2 седмици.

Занятията ще се провеждат при спазване на всички противоепидемични мерки и в съответствие с изготвените от Министерството на образованието и науката и Министерството на здравеопазването Насоки за работа на системата на предучилищното и училищното образование в условията на COVID-19.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

НУЛЕВА Учебна ГОДИНА

преди 3 години

Най-добре да пораснат малко децата и да укрепнат с хомеопатия и веганство с медитации и четене на женски спирасания. Така ще се сформира ковид поколението.

26

Родител

преди 3 години

До АнонименЗНАЧИ ЧЕ ВСИЧКИ ДЕЦА ТРЯБВА ДА СА С ИМУНИЗАЦИИ, А ТЕЗИ БЕЗ да си стоят у дома. ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНИ И ЗА УЧИТЕЛИТЕ при отказ уволнение.

25

Анонимен

преди 3 години

Те щамовете може да се роят още 20 години. Значи ли това, че децата ни не трябва да ходят на училище?Който го е страх, да се ваксинира или пък да се завре в бункер с маска и ръкавици.Аз искам децата ми да живеят нормално!_______Моето си живее нормално.Извън часовете (онлайн или присъствени), го разхождаме, играе както винаги пред блока. Имаме 3-4 съседчета от класа.И вкъщи при неприятно време.В час уроците по същия начин, с посочване, обяснения, задачи заедно, четат...Нищо различно!

fallback