Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

106-та вечер на недоволство в София. Яйца и домати, бутилки от бира и минерална вода полетяха към Министерството на финансите. След това демонстрантите блокираха Орлов мост.

Тази вечер протестираха и студенти пред Ректората на Софийския университет.

Това е техният втори протест, след като се събраха и миналия четвъртък. Исканията им са оставка на политическия кабинет, предаде Bulgaria ON AIR.

Част от протестиращите студенти носеха жълти светлоотразителни ленти, за да избягват конфликти.

Те блокираха кръстовището на Ректората, имаше задръстване и се стигна до напрежение с таксиметров шофьор, който опита да премине оттам. Полицейското присъствие е засилено.

Студентите ще продължат със своята протестна акция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

167

До абе

преди 3 години

Скудоумник трябва да е човек, който си мисли, че руският мечо е добрия мечо от приказките! Не можело да се излезе от ЕС - виж Великибритания. Не може да се дърпа към Русия - виж Беларус и Източна Украйна.А по мои спомени, най-големите калпазани сред студентите, бяха и политически най-активни. Искаха покрай студентските протести директно да се намърдат на топло местенце някъде, където не се налага да учиш. Пример: Кошлука и хиляди знайни и незнайни борци за демокрация.

166

абе

преди 3 години

абе кой скодоумник пък се опитва да внуши че ще дойде управление на мястото на това корумпираното и ще започне да дърпа накъм Русия или към излизане от ЕС ами не няма да дойде такова управление ще дойде някаква нова коалиция и просто ще е по-малко корумпирана в началото щот тея се оядоха и изнагляха ине мебойте се ЕС и демокрацията са пред нас з добро или зло , няма да дойде нов който ще иска да социслизъм или комунизъм - това е история.

165

Младежка сила

преди 3 години

Да се направи младежка партия и лустрация - всички членували в партиите управлявали България последните 100 години да нямат право да избират и да бъдат избирани! По този начин всички живели по времето на комунизма и били в БКП няма да могат да се кандидатират и да избират освен това менте-демократите и те няма да могат да бъркат вота!

fallback