167

До абе

преди 3 години

Скудоумник трябва да е човек, който си мисли, че руският мечо е добрия мечо от приказките! Не можело да се излезе от ЕС - виж Великибритания. Не може да се дърпа към Русия - виж Беларус и Източна Украйна.А по мои спомени, най-големите калпазани сред студентите, бяха и политически най-активни. Искаха покрай студентските протести директно да се намърдат на топло местенце някъде, където не се налага да учиш. Пример: Кошлука и хиляди знайни и незнайни борци за демокрация.

166

абе

преди 3 години

абе кой скодоумник пък се опитва да внуши че ще дойде управление на мястото на това корумпираното и ще започне да дърпа накъм Русия или към излизане от ЕС ами не няма да дойде такова управление ще дойде някаква нова коалиция и просто ще е по-малко корумпирана в началото щот тея се оядоха и изнагляха ине мебойте се ЕС и демокрацията са пред нас з добро или зло , няма да дойде нов който ще иска да социслизъм или комунизъм - това е история.

165

Младежка сила

преди 3 години

Да се направи младежка партия и лустрация - всички членували в партиите управлявали България последните 100 години да нямат право да избират и да бъдат избирани! По този начин всички живели по времето на комунизма и били в БКП няма да могат да се кандидатират и да избират освен това менте-демократите и те няма да могат да бъркат вота!

164

Анонимен

преди 3 години

най-добре е пионерчетъата да дойдат на митинга!

163

Чук

преди 3 години

106:0 за бате Бойко.

162

Я па я..!

преди 3 години

Бая зор трябва да постигнат успехите на отровното трио и Радев.

161

Анонимен

преди 3 години

Защо броим т-ъ-п-а-ц-и-т-е на площада ли? Защото сте 50 човека, а искате да повярваме ще сте 500 х.. Защото не олицетворявате мойте желания, а ваши. Вие не ме представлявате . Вие сте пр-ос-тия заблудени овце, при това зле платени. Управлението - добро или лошо е било избрано демократично и демократично ще си иде ако народа си каже думата. Яйца, домати и т.н. не са аргументи

160

Анонимен

преди 3 години

"Иначе сега една група хора проявяват един инат и обвиняват болшинството в простотия!"А не са ли прави?

159

Анонимен

преди 3 години

До ДаАми имаше излъчване, няма какво да се лъжем :) Сега не прилича на нищо, тоест аурата му се изпари, но има *** които да му вдигат самочувствието :)))

158

Анонимен

преди 3 години

СтудентиТЕ бяха 50-тина човека начело с Йоло Денев=доктор хонорис кауза,доцент,професор,старши нАучен сътрудник хахахахахаха!!След революционните комитети започва ли сформирането на хвърковата чета,лумпенаж!!

157

Анонимен

преди 3 години

Студенти първо поискайте отставка на Ректорите, наложили безумни правила в университетите. Да се купуват дори химикалки с общественни поръчки. От фирмата на Кой и на цана Каква! Или защо отверката стува 100 лева? Това е системата ни убива!

156

Анонимен

преди 3 години

Студентите не осъзнават, че се хвърлят като чувал с картофи на Бабикянския влак без релси !

155

Анонимен

преди 3 години

Нормално е дъщерите и синчетата на хора от БСП да са на улицата. Зер ако мама и тате станат депутати ще има и за тях да ги уредят някъде без да работят. Това е логиката на тези протести.

154

Анонимен

преди 3 години

Абсолютни л умпени!

153

Да

преди 3 години

До Анонимен 159Как стигна до извода, че Бокича с излъчването си привлича проЗтите? Сигурно Бабикян с излъчването си привлича най- умните?Те ако бяха толкова умни, щяха да разберат, че с хвърляне на яйца по сградите не се променя система, а с аргументи и предложения за визия на бъдещото управление! Иначе сега една група хора проявяват един инат и обвиняват болшинството в простотия!

152

СТУДЕНТ

преди 3 години

студентиТЕ, така представено излиза, че всички или голямата маса студенти протестират в полза на крушовица, НИЕ СТУДЕНТИТЕ НЕ

151

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 164"Къде бяха тези студентчета досега, какво искат да постигнат ? Кажи кой е достоен да ни стане Бащица ?"Да ти кажа честно изобщо нищо не смятам да ти обяснявам. Задавай си въпросите и търси отговори някъде другаде. И си е твой проблем, че постоянно се интересуваш от политическата обстановка. Горд ли си с това?

150

Анонимен

преди 3 години

Абе, *** на ГЕРБ, не спите ли? Рано, рано бързо сте нацъкали минусчета :)))

149

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 163Виж сега, ще ти го обясня просто :)Къде бяха тези студентчета досега, какво искат да постигнат ? Кажи кой е достоен да ни стане Бащица ?Постояно се интересувам от политическата обстановка, меко казано съм отвратен, всичките някакви селинджъри :)))

148

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо се опитвате да измерите всичко с количеството хора излезли физически и обявили изрично, че протестират. Подкрепата на това управление е катастрофално ниска, а подкрепата на протестите е огромна, макар че хората не излизат на жълтите павета. Бойко Борисов "счупи" и провали държавата за 11 години. Всички системи са в окаяно състояние и сме на последно място в Европа по всичко освн по смъртност и заболявания. А много хора като коне с капаци цвилят "Ама то малко хора били излезли".