Снимка: БГНЕС
fallback

82 процента от родителите са за присъствено начало на новата учебна година, 16 процента са за дистанционно обучение, като цяло и учители, и родители са готови за този старт - това заяви в курорта "Камчия" край Варна министърът на образованието и науката Красимир Вълчев. Той участва в работна среща на Синдиката на българските учители.

Повечето родители нямат възможност да стоят с децата си и осъзнават натрупания дефицит през предходната учебна година.

Големият проблем са неравенствата, една голяма част от родителите нямат отношение към образованието на децата си и тези деца се бяха самоизключили, допълни Вълчев.

По думите му една част от тези родители са неграмотни и не могат да помогнат на децата си вкъщи, особено при базовото обучение и това прави присъственото наложително.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Анонимен

преди 4 години

Тази анкета отново е АБОСЛЮТНА ЛЪЖА като анкетата на учителите, и как така и в двете измислени ;ъжливи анкети точно по 82%се оказа че искат това което искат сатанистите?!Хвърлиха всички на кучетата, който оцелее, оцелее, включително и най-милото ни -ДЕЦАТА. Това не е ли фашизъм или пардон май го наричат "неолиберализъм"?Не забравяйте, че скоро ще давате отчет пред Господ и за това, жалки слуги на сатаната за 30 сребърника и майките и децата си продадохте, нещастници безумни

83

Анонимен

преди 4 години

Ама родителите са 2 милиона....Това значи,че 320 хиляди НЕ искат. А 40 хиляди се чудят ....

82

Анонимен

преди 4 години

АЗ СЪМ РОДИТЕЛ И НЕ ДАВАМ ДЕЦАТА МИ ДА ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ!!!

fallback