84

Анонимен

преди 3 години

Тази анкета отново е АБОСЛЮТНА ЛЪЖА като анкетата на учителите, и как така и в двете измислени ;ъжливи анкети точно по 82%се оказа че искат това което искат сатанистите?!Хвърлиха всички на кучетата, който оцелее, оцелее, включително и най-милото ни -ДЕЦАТА. Това не е ли фашизъм или пардон май го наричат "неолиберализъм"?Не забравяйте, че скоро ще давате отчет пред Господ и за това, жалки слуги на сатаната за 30 сребърника и майките и децата си продадохте, нещастници безумни

83

Анонимен

преди 3 години

Ама родителите са 2 милиона....Това значи,че 320 хиляди НЕ искат. А 40 хиляди се чудят ....

82

Анонимен

преди 3 години

АЗ СЪМ РОДИТЕЛ И НЕ ДАВАМ ДЕЦАТА МИ ДА ХОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ!!!

81

gochev

преди 3 години

Тези проценти са ЛЪЖА! Не искаме риск за здравето на деца, родители и учители! Нека децата да учат дистанционно тази година! В противен случай, ОСТАВКА на министърчето, явно здравето на децата не го интересува!!!!

80

бг

преди 3 години

Присъственото обучение е по-необходимо за по-малките ученици/1-4 клас/, по-големите вече имат опит и е по-разумно да са на дистанционно обучение. Така няма да има голямо струпване на ученици по училищата.

79

Родител

преди 3 години

Г-н Вълчев дали е учил математика или не?По -скоро НЕ!Какви са тези 82%! Защо не погледне процентите на референдума, който в момента тече в социалните мрежи?Как ще отговаря пред родителите, когато се заразяват толкова невинни деца и отнесат заразата вкъщи?Нека помисли и за тези 50-60 годишни баби, дядовци, които ,ако не са се срещнали с Ковид са щели още дълго да живеят.А последствията за децата? Няма точно лекарство, ваксините ще са в дълъг период на изпитания.Каква е тази безотговорност!

78

Анонимен

преди 3 години

Вълчев се е объркал в изказа 82 % от родителите ИСКАТ дистанционно.След всички коментари тук и на други места,мисля че МОН се излагат с тази нагласена анкета.

77

Анонимен

преди 3 години

Днес ще има протест и пред МОН за оставката на Вълчев.

76

Кой

преди 3 години

Кой ще носи отговорност, когато децата зараЗени от родители нехранимайковци изпозаразят учителите си, които са в предпенсионна възраст? Тогава какво правим? За съжаление познавам хора, на които зорът им за присъствена форма е за да знаят че имат цял ден свободен да се шлаят по фитнеси , барове и т.н. На тях децата са им все едно в тежест. Считат че училището трябва да възпитава а не основно те като родители и т.н. За какво са ги правили теЗи деца да се чуди човек като не км се занимава и грижи

75

Брей

преди 3 години

Аз лично предпочитам децата ми да учат от вкъщи , но да са здрави. За съжаление за т.ъп.ата кратуна всичко, което й пречи да ходи по кръчми, ресторанти и дискотеки и т.н е Долна измислица и по тази причина всички заведения са препълнени. Децата на тези хора ще са сеещите зараза в училищата предадена от родителите им, лепнали я от някое претъпкано заведение. Същите тези хора после ще надигнат вой до небесата, че видиш ли децата са им болни и държавата им е длъжна. А че не сасе пазили няма дакажат

74

Анонимен

преди 3 години

Не бяха ли 82 % от учителите копнеещи за класната стая. Нещо в заглавието не пасва на предходната статия- не били учители , а родители. В нежеланието да се свърши работа, ябълките станаха круши!Горко им на ония 16 % от родителите , дето ще плащат PCR-и при всеки кихнал в час!

73

65

преди 3 години

***!!.Сега е нощ,що не спите ,а триете на хората коментарите. По хубави и бали няма да станат

72

65

преди 3 години

Последните изречения са обидни за всички родители ,които работят робски ,за да осигурят децата се.Не са неграмотни,просто бедни за да си позволят и детегледачка. Защото ако едното дете е на градина ,а другото в 1клас -тоест на 7год..,как го виждате само затворено цял ден у дома.? Ти ,министре си неграмотен, щото не знаеш как да вкараш една *** в у-ще,дето имат по 6-7деца.Така и учителите ще имат работа. Да си заслужат парите

71

Родител

преди 3 години

Решението за малките ученици е просто - дистанционно обучение. Имат 3 часа на ден - 2 български език и 1 математика. Домашно и по двете - по 1 страница от учебната тетрадка. Учебните помагала да ги забранят със закон. Останалото време - игри на открито. Това е оптимално според мен.

70

Анонимен

преди 3 години

Точно така децата трябва да имат социални контакти ,устройства вредят много!

69

Не,не

преди 3 години

Радю каза коронавирус йок! Боко и ЕС са го измислили ! Аз вярвам на Гри.пенов.Той владее няколко езика и е завършил академия с отличие в САЩ. Той знае всичко и винаги е прав!

68

Анонимен

преди 3 години

Глупости! След 9 март животът вече не е същия!

67

Анонимен

преди 3 години

ТРОЛОВЕТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ НЯМА ВИРУС!

66

Анонимен

преди 3 години

до Слагащите минусиИзглежда все едно ни казвате - ВИРУС НЯМА!АМИ НАПИШЕТЕ ГО В ПРАВ ТЕКСТ ДЕ!ИЛИ НЕ ВИ СТИСКА???

65

Мале,какво настръхва

преди 3 години

Ми нали лично юмрука още на 03 март от Шипка ви обяви ,че няма такова нещо коронавирус,че управляващите си измисляли,че имало софийски и незнам какъв си щам,че държали народа в страх,тогава мълчахте ,като бити г.ъзове,сега олеле ко праим ,ако се зарази,кой ще носи отговорност-еми питайте Г.рипена,той е вещ по всички въпроси,"отличник на випуска "