Снимка: bTV
fallback

Видеоклип, на който се вижда насилие в училище отново разбуни духовете в интернет. Боят е между две момичета и е станал в салона по физическо.

На видеото ясно се вижда как едното момиче хваща другото за косата и започва да го удря и скубе. Момичето с черната рокля се опитва да се измъкне, но дълго време не успява.

Oще по темата

Майката на потърпевшата Ренета Загорова обясни пред bTV, че видеоклипът се е разпространил в цяла Павел Баня изключително бързо. "Аз го получих от брат си, за броени часове се е разпространил", коментира тя.

По думите ѝ това е вторият подобен видеоклип в рамките на 10 дни. Според нея на първото видео жертва на насилието е насилничката на дъщеря ѝ.

"Явно навлиза някаква нова мода между децата. Планират се такива събирания и побоища върху момичета", коментира Загорова.

По думите ѝ между двете момичета е имало неразбирателство, но никога не се е стигало до физическа саморазправа. Загорова е разговаряла и с родителите на другото момиче, като и двете семейства съветвали децата си да не влизат в контакт едно с друго.

Според историята нажената насилието е станало във физкултурния салон, в който по това време не е имало учител.

"Това, което ми каза дъщеря ми – тя била в салона и ритала топка, когато другото момиче влиза и се насочва директно към нея", каза Загорова. По думите ѝ трябвало да има учител в салона на училището, но в този ден децата имали колоездене и той бил навън.

Самият преподавател Георги Георгиев обяснил, че момичетата нямали видими белези от боя.

В същия ден отсъствала директорката на училището Ганка Гогова. Тя приела семейството на потърпевшото момиче в дома си, където разговаряли. Преценила, че със ситуацията могат да се справят от ръководството на училището и не подала сигнал за насилието.

Според класния ръководител на двете момичета Иван Калчев видеоклипът може да е провокация, защото камерата започва да снима преди самия побой.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Аз

преди 5 години

Кво ми са наемата и вие!!! Винаги е било така и преди 20 30 40 години просто нямаше камери! Взехте да ме дразните ... децата ви слушат чалга до припадак , купувате им най-вредната храна , датблети и телефони да мълчат че по-лесно и за тия стандартни спречквания вият като сирена за Ботев 2 юни. Супер деградация повръща ми се от всичко което правите!

15

Fallschirmspringer

преди 5 години

До Анонимен 15//""Извънземните го възприеха за норма и превърнаха планетата си в ***."""Е, ние превърнахме в *** само нашата държава,но дерзаем и до каквото се докоснем го разрушаваме и съсипваме.Просто пред нас се откриват сияйните хоризонти на разрухата ,за постигането на ,която ще дадем своя принос

14

Анонимен

преди 5 години

Сещам се за един епизод на Пиф и Еркюл, където едни извънземни ги отвлякоха за да подражават на поведението на земляните, но за зла беда Пиф и Еркюл през цялото време се млатеха. Извънземните го възприеха за норма и превърнаха планетата си в ***.

fallback