Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Певицата Рут Колева ще бъде лектор на конференцията "Образование и бизнес - устойчиви общности", организирана от Bulgaria ON AIR и Bloomberg TV Bulgaria на 21 ноември 2016 в София.

"Конференцията ще бъде изключително интересна. Хората могат да се запишат на edu-business.info, където може да се види актуална информация за събитието. Регистрациите са в ход и залата вече се пълни, който иска може да дойде", каза Рут Колева в предаването "България сутрин".

Тази година за четвърти път се случва да съм лектор на различни конференции, една от тях беше през април в Благоевград, организирана от Американския университет. "Изключително ме радва фактът, че хората ме възприемат освен като певица и като посланик на нещо", призна тя.

По думите й от подобна конференция може да се извлече много актуална информация за всички, които се занимават с бизнес или искат да видят как вървят трендовете.

Олимпийският отбор на Софийската математическа гимназия "Паисий Хилендарски" (СМГ) също ще участва със специален експеримент на конференцията.

Относно музикалните си проекти Рут Колева разкри, че ще прави концерт в Зала 1 на НДК на 28 януари.

"Ще ми бъдат гости Любо Киров, Графа, Иво Димчев, ще има цял симфоничен оркестър. Билетите са в продажба, който иска може да си ги вземе в мрежата на Ticketpro", каза певицата в студиото на Лора Инджова и Симеон Белев.

Освен концерта, следващото нещо, което подготвя, е клип, заснет в Токио, на песен от следващия й албум.

Целият разговор чуйте във видеото на Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

semko

преди 7 години

Статията е евтин опит за ПР, очевидно новината е предстоящия концерт, а не образователните разговори, така че няма смисъл да се коментира какво и как ще каже Рут, а по скоро ще отидете ли в зала 1 или не

14

До анонимен 8

преди 7 години

Тези длъжности отдавна са заети от една тиква. Остават му само папа и Бог...Рут Колева е високо образована, талантлива и социално активна.Има рядкотосвойство да изказва на глас това, което мисли.На анонимен 2 ще му кажа, че ако е учил математика, да се обърнеш на 360 градуса значи, че си си направил един оборот и си застанал в същата позиция.Ако знаеш какво е координатна система, противоположното е 180 градуса.Аз няма дачета лекция.

13

G

преди 7 години

Много се е олелчила.На млада булка не и отива!

fallback