Архив: Булфото
fallback

Информационната система на проект "Студентски практики" вече е достъпна за регистрация за студентите и висшите училища. Чрез своите академични наставници висшите училища ще подпомагат процеса на изпълнение на практиката.

Само в рамките на вчерашния ден над 180 студенти са изявили желание за участие в практики в реална работна среда по професионалните направления, по които се обучават, и са се регистрирали в информационната система чрез създаване на свой профил.

Преди седмица бе дадена възможност на работодателските организации да се регистрират в информационната система за участие в проект "Студентски практики".

През тази седмица са се регистрирали над 600 работодателски организации. Процесът по регистрацията на работодателите ще продължи до края на проекта – декември 2017 година.

Информация за проект "Студентски практики", който се изпълнява от Министерството на образованието и науката по Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж", ще намерите на адрес: http://praktiki.mon.bg/sp.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Щирлиц

преди 7 години

....и всеки вика вземи го ти!

4

Анонимен

преди 7 години

Да! Студенти и работодатели се лъжат взаимно! Така е в диспансер България! :)))

3

Анонимен

преди 7 години

Каквото си търсят, ще си го напипат.

fallback