Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Испанската полиция арестува главния готвач на популярен ресторант на остров Ибиса в Средиземно море, за когото се твърди, че е нападнал германски клиент, оплакал се от качеството на храната и върнал ястието обратно в кухнята, предаде Ройтерс.

В изявление Гражданската гвардия съобщи, че готвачът, 37-годишен испански гражданин, се е втурнал към масата на 72-годишния клиент и е крещял агресивно, след като е разбрал за оплакването му, че ястието не е било такова, каквото е поръчал, и е било сервирано в лошо състояние.

Твърди се, че след това е блъснал клиента с такава сила, че той е паднал и е наранил гърба и врата си, а готвачът е счупил чиния в пода и е продължил да го обижда, се казва още в изявлението.

Пострадалият при инцидента, станал миналия месец, първоначално е прегледан в местен здравен център, където лекарите са установили леки натъртвания. Няколко дни по-късно мъжът се наложило да бъде опериран в болница след откриване на съсирвания на кръвта в областта на гърдите, които са възпрепятствали дишането му, се посочва в изявлението.

По-късно полицията арестувала готвача, на когото е повдигнато обвинение за нанасяне на тежка телесна повреда, отбелязва Ройтерс.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Кажете

преди 7 минути

Тий тоя ,,испанеца" с ножа от къде му е джинса?Щот ,,испанци" има на всякъде,особено в България.Български ,,испанци".По морето лятоска ги има много в заведенията и покрай плажовете.

5

Анонимен

преди 3 часа

Да не би като е върнал манджата, германецът да е казал на готвача "Ибиса ти". Вън това франсетата затова държат високи цени на менюто заради обстановката в заведението, панорамата към околния пейзаж или музиката, храната е допълнение.

4

VladTepes

преди 3 часа

Германецът следва да сезира Негово Светейшество католикос Карекин II Нерсисян.

fallback