Снимка: БГНЕС
fallback

Украинският президент Володимир Зеленски ще представи на украинците своя План за победа през следващите дни, предаде украинската новинарска агенция Укринформ, като се позова на Михайло Подоляк, съветник на ръководителя на президентската канцелария.

Подоляк каза това по украинската телевизия.

"Що се отнася до по-широко представяне за украинците, мисля, че е е въпрос на дни. Защото е важно да се разбере на кой етап сме, какво правим. Мисля, че президентът ще направи тази презентация по много ефективен начин", изтъкна Подоляк.

Той подчерта, че основните линии на плана вече са ясни и че президентът ще даде допълнителни подробности.

Зеленски представи своя План за победа на европейските лидери и каза, че през идните месеци трябва да бъдат положени съвместни усилия, отбелязва Укринформ. (БТА, Божидар Захариев)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

145

Анонимен

преди 10 минути

До Малко за политика - Плоска хитрост, като всичките му "хитрости", прозират отвсякъде. И западняците няма да му се вържат.

144

Малко за политика

преди 12 минути

Този план е всъщност план за спасение на Зеленски. Зеленски ще поиска от САЩ и сателитите им това, което те не са готови да му дадат (например да използват украинска територия за да обстрелват Русия с ракети с далечен обсег), защото може да предизвика война НАТО-Русия, която ще е война на взаимно унищожение. И след като не го получи, Зеленски ще разправя: "С моя план Украйна можеше да победи, но вие не ни помогнахте достатъчно". Плоска хитрост наистина, но добро оправдание за Зеленски.

143

Българин

преди 23 минути

Плана на евреиския наркоман зеленски е следния .Сащ и НАТО от началото на воината загубиха 1000 000 воиници. Колко ще загубят още до приключване на воината. Русия е велика сила бе ***

fallback