Снимка: БГНЕС
fallback

Легендарният пилот от Формула 1 Михаел Шумахер е направил първа публична изява след тежкия инцидент, който претърпя в края на 2013 година. Седемкратният световен шампион е бил сред гостите на сватбата на дъщеря си Джина-Мария в събота, съобщават медиите в Испания.

Тържеството се е състояло в луксозната семейна вила в Майорка, като е имало строг контрол, за да не бъде допуснато Шумахер да бъде фотографиран - телефоните на всички гости са били прибрани още на входа. Сред гостите е бил и братът на Михаел - Ралф, заедно със своя партньор Етиен Буске-Касан, който публикува в социалните мрежи:

"Изкарахме си страхотно в Майорка, залезите и атмосферата бяха магични".

Това е първата публична изява на Михаел Шумахер от 11 години насам, но неговото състояние продължава да е обвито в мистерия. На 29 декември 2013 година при тежък ски инцидент в Мерибел Михаел Шумахер удари главата си и изпадна в кома. Макар и семейството му да не дава никаква информация за състоянието му, се знае, че той е буден, но безконтактен.

Седемте титли на Шумахер във Формула 1 са рекорд, изравнен през 2020 от Люис Хамилтън. Германецът записва 91 победи в Гран при.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 3 часа

Oтпадък гнyceн.

11

Анонимен

преди 3 часа

У мавзолея при Марадона :)))

10

Анонимен

преди 3 часа

Присъствал, ама не разбрал. Няма какво да се лъжем - отдавна е зеленчук. Присъствал или не - все тая.

fallback