Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Съветникът на украинския президент Володимир Зеленски - Михайло Подоляк, отрече участие на неговата страна във взривовете, които повредиха газопровода "Северен поток 2", като за сметка на това посочи Русия в коментара си за Ройтерс днес.

Oще по темата
Световни агенции предадоха вчера, че разследването на взривовете на руските газопроводи „Северен поток“ в Балтийско море през 2022 г. се насочва по украинска следа, след като стана ясно, че е издадена германска заповед за арест на украински водолаз, заподозрян според няколко медии в участие в диверсията заедно с други двама украинци.

"Подобно действие може да бъде извършено единствено с широкообхватни технически и финансови ресурси (...) И кой разполага с всичко това към момента на взривовете? Само Русия", заяви Подоляк.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Аз не беше

преди 1 месец

Брат ми беше! Няма да признавате, а ще набеждавате някой - например Путин, или Ким Чен Ун. Има негови снимки на плажа с шнорхел. Е, кофти, че ви изпържиха от Белия дом, но янките са коварни. Но за един бит, двама небити дават, това да ви радва.

42

Няма не съм аз

преди 1 месец

като сте си дали гъ_за под наем вие ще сте виновни за всичко. Те тези милярди където ви ги наливат ще трябва и да се плащат по някое време.

41

Анонимен

преди 1 месец

тогава кой, нека кажат, защото и те бяха доволни от взривяването на СП, но нещата се преобърнаха и германците искат да ги съдят, а това е тероризъм, ще ги съдят и за Курск, там има убити цивилни

fallback