43

Аз не беше

преди 1 месец

Брат ми беше! Няма да признавате, а ще набеждавате някой - например Путин, или Ким Чен Ун. Има негови снимки на плажа с шнорхел. Е, кофти, че ви изпържиха от Белия дом, но янките са коварни. Но за един бит, двама небити дават, това да ви радва.

42

Няма не съм аз

преди 1 месец

като сте си дали гъ_за под наем вие ще сте виновни за всичко. Те тези милярди където ви ги наливат ще трябва и да се плащат по някое време.

41

Анонимен

преди 1 месец

тогава кой, нека кажат, защото и те бяха доволни от взривяването на СП, но нещата се преобърнаха и германците искат да ги съдят, а това е тероризъм, ще ги съдят и за Курск, там има убити цивилни

40

Тап

преди 1 месец

Свърши евтиния европейски въглеводороден банкет. Дебелите ще заслабнат а слабите ще оредеят.

39

Анонимен

преди 1 месец

водолазен костюм всеки може да купи от супермаркета. ихтамнет

38

Анонимен

преди 1 месец

Само Русия разполагала с такива технически и финансови ресурси. Брех мааа му! А някой друг не разполага ли, САЩ например? Кой се закани да унищожи Северен поток, Путин или Байдън?

37

БезотговоренРедактор

преди 1 месец

Не по хората, "по гората". Бел. Ред.

36

До Гларус

преди 1 месец

Да, така е, но когато ми е скучно идвам тъдява да се смея. Знаете, че глупостта не ходи по хората, но ако пишещите не са пенсионери, като мен, а в работна възраст нещо не е наред с тях.

35

Евала

преди 1 месец

Който и да е! Меркел на трябваше да ги прави!

34

Анонимен

преди 1 месец

Да им пускат изявленията на пациентите на 4-ти км и да ги питат колко им вярват.

33

Анонимен

преди 1 месец

Какво значение има кой е взривил руските газопроводи? Който и да е, голям хаир е направил на човечеството.

32

Подривчик

преди 1 месец

Това, че са украинци, не означава, че не са руски подметки. Ако не вярвате, вижте путинските coпoлaнкoвцe във форума, живеещи в ЕС, САЩ, Канада и Острова, но благославящи жужетния престъпник.

31

Христо Христов

преди 1 месец

Киев много лъже.

30

Гларус

преди 1 месец

Пълно е с разбирачи в коментарите. Каква словестна съкровщница!

29

Натовците викат

преди 1 месец

украинците бяха, украинците нямаха нищо против, докато не взе да става ясно, че ги накисват с ариел и сега дават на заден. Някой ден германо-шведо-датското разследване ще стане публично и ще се посмеем как от очевидното правим най-невероятния извод - Русия сама да си взриви СП вместо да врътне кранчето.

28

Анонимен

преди 1 месец

Ама разбира се, руснаците сами си взривиха тръбата, сами се обстрелват в АЕЦ-а... Между другото аз съм склонен да вярвам, че Украйна няма общо. Очеизвадно е, че това е дело на много по-сериозна организация, която е във възможностите на САЩ и Великобритания.

27

Анонимен

преди 1 месец

Клоуне, Русия сама ще си взривява тръбата, сама си стреля ядрените централи... Много сте "умни"

26

Анонимен

преди 1 месец

До Обективни истини Разбрали са ги и за това ги ползват И ски как с укр емигрантите във всяка натовска държава при дадени условия ще бъдат използвани от Зеленски за тероризъм с/у същите държави които до сега за тях похарчиха 100ци милярди като финанси и теххника

25

ОтПърХарбър ДоКурск

преди 1 месец

Историята с Курск е като онази с ПърХарбър, Гледаха гладаха как японските самолети налита, пускат бомби на базата и отлитат. . . И се дигнмаха през 45, лятото и от две бомби загинаха 100ци хиляди цивилни. . . усещатае ли че ако Курската технология бе съизмерима с загубите на УС воуници и техника че до сега гъмжило от руски нано-атомни кюмбета нямаше да опекатзеленитеидиоти и най вече гадта Волтметър

24

JJIvanov Douser

преди 1 месец

ALO AMAN O NARKOMANS FROM USA !! AMAN !!!Експерти да проучат внимателно всички които са участвaли в взривяването на особенно скъпи газопроводи за ЕВРОПА В БaЛтиiско море.НЯМА КАК ДА се скрият терористите взривили гаzопроводите.Следени са постоянно през лични докумeнти,смартфони,телефони,радиостанции,телевизори.. техника в плавателни съдове.. Всички разговори са филмирани .. следени са как филмират поставяне на взривовете до газопроводите. КАк ги взривяват как докладват вкл НА Терорист номер