Снимка: LAP.BG
fallback

Иван Димов отпадна от надпреварата в категория до 61 килограма на олимпийския турнир по вдигане на тежести, след като записа три неуспешни опита в изхвърлянето.

Българският щангист бе амбициран да влезе в битката за медалите и започна директно от 134 килограма, но на два пъти изглеждаше далеч от успеха. След това Димов, който спечели сребърен медал в тази категория на Европейското първенство в София през февруари, вдигна тежестта с един килограм, но отново не успя и така приключи участието си в Париж.

Най-добър резултат в изхвърлянето постигна фаворитът за титлата Ли Фабин, който изравни олимпийския рекорд със 143 килограма, а още трима състезатели, освен Димов, отпаднаха от битката. / БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 1 месец

По БНТ коментаторите бяха двама. Единият журналист, а другият явно някакво "светило" в борбата. Та "светилото" не спря да се подиграва на всички преди да излезе българинът. едва ли не подготвяше почвата "ето сега ще видите ще излезе българинът и какви килограми ще вдига. А то Димов направи три нули. И "светилото" млъкна... Като са толкова добри българите в щангите, защо не му дадоха за първи опит по малки килограми? Да си направи един сигурен опит. А то се изхвърлят "Сега ще видите вие".

22

Ох котьо

преди 1 месец

Сложете му една перука на женственото момченце от снимката с епилираните крака и да ходи да се състезава при жените.

21

Анонимен

преди 1 месец

Тошо, те тия даже не се местят от дивана в кревата, защото дивана им служи и за креват. Никакво усилие ....:)))

fallback