23

Анонимен

преди 1 месец

По БНТ коментаторите бяха двама. Единият журналист, а другият явно някакво "светило" в борбата. Та "светилото" не спря да се подиграва на всички преди да излезе българинът. едва ли не подготвяше почвата "ето сега ще видите ще излезе българинът и какви килограми ще вдига. А то Димов направи три нули. И "светилото" млъкна... Като са толкова добри българите в щангите, защо не му дадоха за първи опит по малки килограми? Да си направи един сигурен опит. А то се изхвърлят "Сега ще видите вие".

22

Ох котьо

преди 1 месец

Сложете му една перука на женственото момченце от снимката с епилираните крака и да ходи да се състезава при жените.

21

Анонимен

преди 1 месец

Тошо, те тия даже не се местят от дивана в кревата, защото дивана им служи и за креват. Никакво усилие ....:)))

20

Тошо

преди 1 месец

До Гражданин Глупакът си ти. И както казах, дреме ми на дедовия за твоето мнение. Можеш да си го забиеш на стената. Изказват мнение хора, които най - голямото им физическо усилие е да се преместят от дивана в кревата.

19

Анонимен

преди 1 месец

Егати категориите в щангите. 61 кила. Ми направо да пуснат и деца по 40 кила да вдигат щанги. Простотия до откат. Най-леката категория трябва да е от 70 килограма поне.

18

Боян

преди 1 месец

Момето от снимката е топ. Татуирала си е гърдите, хубаво се е епилирана навсякъде, облякла си е клинчето за йога, само не разбирам каква е тази щанга там?

17

Цончо

преди 1 месец

Този защо е толкова женствен? Я да сваля гащите да видим има ли нещо или само дупка?

16

Камен

преди 1 месец

Иначе си избръснал крачетата. Браво на българката! Иванка Димова рулз

15

Костадин

преди 1 месец

Извинете, ама това на снимката мъж ли е или жена?

14

Анонимен

преди 1 месец

До К9не е важен медала. важно е участието. олимпийски девиз от тошово време.

13

Румен

преди 1 месец

Каква е тази манекенка на снимката? Не им ли правят преди това тестове да уточнят дали са биологични мъже? Да не се е родил жена и зорлем да са му сменили пола на мъж?

12

Анонимен

преди 1 месец

Толкова ли нямаше да купите някакъв чужденец там да ни донесе медал.

11

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Русия колко медала има бе. Разбирачо по спорта. Едно време ги зобиха с анаболи. От както спряха и медали нямабеджендо.

10

Хехехехехе

преди 1 месец

Този изглеждаше като излязъл от концлагер. Като го видяха в залата и паднаха да се хилят. Този дори не знаеше къде се намира. А като се опита да дигне щангата отдолу се образува локвичка и май засмърдя.

9

Анонимен

преди 1 месец

Поредния бг турист. Вече 11 дни от началото на Олимпиадата и нямаме даже бронзов медал. Жалка история. При бай Тошо бяхме на 5-то място в света по медали на Олимпиади да знаете евроджендери български скааапани. Единствената ни надежда остава Карлос който в петък трябва да грабне златото, а защо не и да счупи световните рекорди в категорията си.

8

Гражданин

преди 1 месец

До Тошо. А ти доволен ли си от нашето участие бе, глу.пак? Не виждаш ли какви държавици имат по- добри резултати и медали? И защо трябва НИЕ да ходим на олимпиада, нямаме право на мнение като зрители ли?

7

Ганьо

преди 1 месец

Хи-хи-хи. В класирането по медали срещу името на България стоят три огромни нули. Има ли по-смотана държава?

6

Хахаха

преди 1 месец

Тази щека ли е щангист? Ама вижте му пищялките. Та тези крачета са като клечки. Хахахаха

5

Тошо

преди 1 месец

Бреййй, коментиращите на колко олимпиади отидохте бе, че само знаете да дрънкате дивотии! То българина тая злоба и завист ще го затрие, нищо друго. И хич не ми хейтете дреме ми на дедовия.

4

К9

преди 1 месец

Ако един човек е висок в София 180 см., същият би трябвало да е наясно, че ако отиде в Париж, там пак ще е 180 см. и няма как да стане 2 метра. Същото е и с нашите екскурзианти. Като си знае бай Буй, че в София вдига 100 кила трябва да му е ясно, че там нЕма да вдигне 150 и бай Мюмюн ще го отвее още с първия опит. Та що изобщо ходите и трошите народна пара, другаре олимпийци? Връщайте сега парите и другия път си стойте тука!