Снимка: БГНЕС
fallback

Докато за много спортисти намирането на спонсори за качествена подготовка, модерно оборудване и дълги пътувания е огромно затруднение, гребецът Роби Менсън е открил иновативен начин на издръжка.

Новозеландецът, който разкри точно преди десетилетие, че е гей, използва платформата за възрастни OnlyFans за допълнителни приходи.

Менсън, на 34, разкри в интервю за агенция Ройтерс, че новото поприще е подобрило значително финансовото му състояние.

"Изкарам два пъти повече средства от от това, което бих получавал само като спортист. Разбирайте го както искате, но в момента правя повече пари от OnlyFans, отколкото от гребането. Още в началото реших, че ако ще го правя, ще бъда открит и ще разкажа защо съм взел това решение. Няма лоша реклама", заяви той за Ройтерс.

Менсън добави, че получил вдъхновение от австралийския състезател в скоковете във вода Матю Мичъм. Той спечели злато в Пекин 2008 и се превърна в първия олимпийски шампион, който е признал публично, че е гей.

Запитан какво е съдържанието на профила му в OnlyFans, Менсън отговори:

"Голи снимки в по-артистичен стил. Не искам да говоря твърде много по тази тема. Хората трябва да се абонират, ако искат да разберат какво точно качвам. Накратко - от време на време осведомявам хората какво се случва в живота ми. Правех го и в подготовката ми за Париж 2024", отчете той. (БТА, Ивайло Георгиев)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 1 месец

пп дб харесват това

17

До 21

преди 1 месец

ами като одъртее определено и от спорта няма да печели :)

16

Хахахах

преди 1 месец

Е нашият гребец нали беше в Ергена. Преди това работил като фитнес инструктор за 2 пъти минималката. Хахахахаха

fallback