Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън пусна нов свой портрет на фона на продължаващата й битка с рака. 

42-годишната принцеса на Уелс за първи път участва в официална фотография, след като съобщи за проблемите със здравето си. През март тази година тя пусна лично видео обръщение в социалните мрежи, където призна, че е била диагностицирана с рак в началото на 2024-а. Тогава Кейт се подложи на коремна операция, но последващи тестове са открили наличие на ракови клетки, с които тя в момента се бори. Засега не се съобщава точно какъв вид е ракът. 
 
Въпреки болестта и отсъствието от публичното пространство, Мидълтън зарадва своите фенове с нов официален портрет, типичен за лятото. На него кралската особа е застанала в градината на замъка Уиндзор, където живее заедно със съпруга си принц Уилям и трите им деца. Принцесата е облечена ежедневно в дънки и блейзър, а ръцете си е скръстила пред тялото. На пръста й отдалече се вижда годежният пръстен, който Уилям наследява от майка си принцеса Даяна и дава на своята любима. 
 
Снимката е направена от Мат Портеоус, фотографът зад голяма част от семейните снимки на Уилям и Кейт. Към нея бе прикрепено и лично писмо от принцесата на Уелс, в което тя дава малко повече информация за здравословното си състояние. 
 
"Бях поразена от всички мили съобщения за подкрепа и насърчение през последните няколко месеца. Това наистина направи огромна разлика за мен и Уилям и ни помогна през някои от по-трудните моменти", започна Кейт.
 
Цялата статия четете на Tialoto.bg
 
Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase