Снимка: БГНЕС
fallback

Двама мъже са задържани непосредствено след наркосделка в София. Действията са осъществени от криминалисти на столичното Седмо РУ. Арестите са извършени в рамките на проведена специализирана полицейска операция на територията на ж.к. "Студентски град".

Минути след извършена покупко-продажба на наркотични вещества са задържани 26-годишен наркодилър и негов клиент. При последвалите процесуално-следствени действия в продавача и в междублоковото пространство са намерени общо 91 плика, съдържащи прахообразни, кристалообразни и растителни вещества и таблетки.

Изготвената експертна справка показва, че иззети вещества са: амфетамин - 30,26 грама, кокаин - 3,7 грама, екстази - 4,78 грама и 49,87 грама марихуана, съобщиха от МВР.

Клиентът е разпитан и освободен, а 26-годишният мъж е привлечен в качеството на обвиняем и с прокурорско постановление на прокуратурата му е наложена мярка за задържане за срок до 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Смехурко

преди 2 седмици

Къде го хванаха, за носа ли?

8

А тия милицюнерите

преди 2 седмици

На високо ниво които са в наркоразпространението хванаха ри ги ще ви дам жокер същите които пазеха Семерджиев и не са само катаджии!!!А и цивилни *** де рас ти къде карат с тъмни стъкла отпред личните си коли!

7

А тоя най отгоре

преди 2 седмици

На веригата хванаха ли го?

fallback