Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият световен шампион в тежка категория в бокса Тайсън Фюри беше заснет да лази пиян на тротоара пред бар.

На кадрите боксьорът, който е висок 2,06 м и тежи около 130 кг, дори си удря главата в стълб. Барът е прочут с евтиния си алкохол. Боксьорът е бил учтиво изведен от служители на заведението.

Фюри, чието богатство се оценява на около 400 милиона евро, загуби титлата си от украинеца Олександър Усик миналия месец. Двамата имат насрочен реванш за декември тази година.

Tyson Fury got escorted out of a bar and face planted on the concrete this weekend 😅 pic.twitter.com/4KpKaN5AJ7

— Happy Punch (@HappyPunch) June 11, 2024

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

анонимен келеш

преди 2 седмици

Дедо не те знам от кое монтанско село си,но си в голема грешка!Англичаните,ако отидеш да ги видиш на Слънчака какво количество алкохол изпиват ше ти стане лошо:):):)Пият и те като прасета на едно ниво с руснаците само къде руснаците ги нема:):):)

36

Дедо

преди 2 седмици

Те тия англичани от две бири се напиват така. Ако седне на сбор в някое монтанско село и пие наред с мъжете , до час ще е при Свети Петър.

35

анонимен келеш

преди 2 седмици

кАпейки седайте от Петък пред екраните да гледате малко качествен футбол от ЕП по футбол в Германия!Да видите малко пълни стадиони и усмихнати хора които се забавляват докато вашите кашици ги бомбят из окопите в Украйна и ги трепат по 300/400 на ден:):):):)

fallback