37

анонимен келеш

преди 2 седмици

Дедо не те знам от кое монтанско село си,но си в голема грешка!Англичаните,ако отидеш да ги видиш на Слънчака какво количество алкохол изпиват ше ти стане лошо:):):)Пият и те като прасета на едно ниво с руснаците само къде руснаците ги нема:):):)

36

Дедо

преди 2 седмици

Те тия англичани от две бири се напиват така. Ако седне на сбор в някое монтанско село и пие наред с мъжете , до час ще е при Свети Петър.

35

анонимен келеш

преди 2 седмици

кАпейки седайте от Петък пред екраните да гледате малко качествен футбол от ЕП по футбол в Германия!Да видите малко пълни стадиони и усмихнати хора които се забавляват докато вашите кашици ги бомбят из окопите в Украйна и ги трепат по 300/400 на ден:):):):)

34

анонимен келеш

преди 2 седмици

Вовата Путин се отказа да прави алтернативни Олимпийски игри на тези в Париж с участието на Северна Корея,Сирия,Иран,Куба,Венецуела,Китай,Индия,Еритрея и още няколко Африкански страни,защото интересът за гледаемост е ниакъв:):):)

33

Анонимен

преди 2 седмици

До 32 Хабиб Нурмагомедов преби не само Конър, но и всички най-добри бойци в неговата категория. Великият Хабиб Нурмагомедов, който остана непобеден докрая на кариерата си. Та той основа свой ММА клуб и го питат журналисти защо клубът му е единствения в света който не рекламира хазартни игри. И той каза: "Милиони семейства са разбити заради хазарта. Това е все едно да рекламирам наркотици. Това е хазарта- наркотик". Най-Големияяя!

32

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 2 седмици

Как ли пък нямат руснаците успешни състезатели в бойните спортове! Нивото на дискусия тук е много ниско. Хабиб Нурмагомедов победи без никакви проблеми считания за най-успешен и най-богат МММ боец - Конър Макгрегър. Сега Хабиб има най-добрата школа в света по МММ. В бокса само да споменем Дмитри Бивол, който технически е много по-добър от всички боксьори в момента, Бетербиев, който печели досега всички свои мачове само с нокаут. Много сте ограничени интелектуално.

31

бай Ламби

преди 2 седмици

До Фин: Явно тебе още в пети клас са те оперирали от чуство за хумор. Жалко за тебе, живот без хумор и смях е много празен.

30

Анонимен

преди 2 седмици

do 29 Всички знаем кой е Дългия, но Късия кой е?

29

Анонимен

преди 2 седмици

И аз ще се напия така, кохато обесят Късия...

28

Ха-ха-ха-

преди 2 седмици

А най-добрият американски боксьор в тежка категория бе нокаутиран преди няколко дена от китайски пенсионер на 41 години.

27

Анонимен

преди 2 седмици

Най малко 4 промила

26

Анонимен

преди 2 седмици

Тежък алкохолен нокаут

25

Анонимен

преди 2 седмици

Никола, той се е наквасил на мотика. Не е простооо е пиян. Той Фюри ако е само пиян ще избия цялата охрана. Той е мъртво пиян. Не знае къде се намира. Правиш ли разлика?

24

Никола

преди 2 седмици

Прави ми впечатление обаче, че е добродушна пиянка. Я виж нашите аматьори-боксьори и мутропитеци, като изпият няколко питиета и се правят на богове, не можеш да ги пипнеш, ще те изядат с поглед и следват тупалките. Кефя му се, пияното състояние на човек говори много за Аза.

23

анонимен келеш

преди 2 седмици

Абе кАпейки няма спорт на света къде руснаците да са номер1 освен в производството на бомби,ракети и разни други фишеци:):):)Ама и там май САЩ по количество не,но по качество ги бие отвсекъде:):):)

22

Анонимен

преди 2 седмици

алкохола не прощава на никого, легална дрога

21

До келеша

преди 2 седмици

Явно от бокс не разбираш. Най-добрият боксьор като качества в момента е руснак, сам си търси името му в интернет, аз не съм член на безплатна образователна програма. Гледай си пенцията и не се занимавай с неща, от които си нямаш никакво понятие.

20

Анонимен

преди 2 седмици

Човека има проблеми с алкохола и наркотиците от десетина години, даже е бил на прага на самоубийство. Не виждам защо му се подиграват хора, които най-вероятно са също алкохолици, а всеки консумиращ редовно алкохол е алкохолик, колкото и да не ви се вярва. Явно е по-слаб боксьор от Усик, но това няма никаква връзка с изхода на войната в Украйна. Явно му е време да се откаже от бокса, да си намери сериозен психиатър/психолог и да си подреди живота, пари има предостатъчно, семейство и деца.

19

Анонимен

преди 2 седмици

Всички сме се правили на кирка, голяма работа.

18

селянин

преди 2 седмици

те англичаните малко кат руснаците пият на екс примерно я пием половинка за 2-3 часа верно пиян съм но не залитам ако я пина тая половинка за 20 мин сигур и я ке маам главата от зидо