Снимка: БГНЕС
fallback

Семейството на Михаел Шумахер започна да продава личните му вещи, за да събере пари за лечението му, тъй като разходите за грижи и възстановяване на седемкратния шампион във Формула 1 нарастват след тежката му травма на главата преди 11 години.

Италианските медии съобщават, че разходите за лечението и защитата на личния живот на Шумахер са нараснали до седем милиона евро годишно.

Поради това съпругата му Корина реши да продаде вилата, както и имението, което притежава, частния самолет и колекцията му от часовници.

Легендарният пилот от F1 падна по време на каране на ски извън пистата и удари главата си в камък през 2013 г. Въпреки че носеше защитна каска, той получи сериозни наранявания, които го поставиха в изкуствена кома за половин година.

За здравето му не се знае почти нищо. Семейство Шумахер не излиза публично с отговори на въпроса, който интересува мнозина, така че феновете му могат само да гадаят какво е състоянието му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

vs

преди 3 месеца

Тъжно!

37

Анонимен

преди 3 месеца

хакинен беше толкова глупав, че дори се радваше когато му подаряват победа. Беше толкова жалък и глупав. Елементарен човек.

36

Анонимен

преди 3 месеца

39 хакинен е един посредствен пилот и алкохолик, нищо повече. Дали хакинен щеше да има и 10 победи, ако не беше Сър Рон Денис? Едва ли. Денис умишлено мачкаше шотландеца Култард, за да защитава протежето си, слабака хакинен. За 11 години във Формула 1 хакинен има повече подарени победи и места на почетната стълбичка от всичката му статистика.В днешно време Денис плаче само при споменаването на сена. Когато говори за сена гласът на Денис трепери, явно защото е разстроен.

fallback