Снимка: БГНЕС/ЕРА
fallback

Седем души бяха задържани за сбиване, станало на сватба след целувка на булката и младоженеца в индийския щат Утар Прадеш, съобщи News 24.

Скандалът избухнал по време на първата част от сватбената церемония, която се нарича Джаймала. По време на него булката и младоженецът си разменят цветни гирлянди. Младоженецът обаче надхвърлил ритуала и целунал булката, което предизвикало възмущението на близките й.

Словесната свада бързо прераснала в масово сбиване. Близките на момичето изскочили на сцената, въоръжени с палки, и започнаха да бият близките на нейния избраник. В резултат на това шестима души са ранени, включително бащата на булката. Пристигналата полиция задържа седем участници в сбиването и от двете страни.

Близки на булката заявиха, че младоженецът я е целунал насила.

Младият мъж твърди, че предварително се е разбрал с любимата си за целувка по време на Джаймала. От полицията съобщиха, че до момента нито една от страните не е написала показания, затова задържаните ще бъдат съдени за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 1 месец

В БГ-то пък,по време на венчавката,приятелка на булката им щракала с пръсти,да си оправи булката булото,че и било накриво.Тя пък си помислила,че приятелката и(по прякор Утито)има да и каже нещо важно и рекла на очето да побързаче Утито и пряка.Очето,стар и недочуващ добре свещеник,криво разбрал намека и им рекъл:-Е още си мома и да ти щрака Утито,до довечера ще почака.Младите булки търпение нямат.Защрака ли им,трябва на минутата да им се случва,било целувка,било любов.Та затова се случва и така.

28

Индиец

преди 1 месец

Римлянска работа!

27

Българинъ

преди 1 месец

От новите европейци.

fallback