Снимка: БГНЕС/ЕРА

Индийският астролог Кушал Кумар каза, че до Третата световна война остават броени седмици, пише ndtv.com.

„18 юни 2024 г., има най-силния планетарен стимул за започване на Трета световна война, въпреки че 10 юни и 29 юни също може да имат думата.“

Кумар от Панчкула се описва като астролог, който предсказва световни събития. Според профилите му в социалните медии Кумар е ведически астролог, който използва диаграми, показващи разположението на планетите, за да предскаже бъдещи събития.

Украинската агенция УНИАН припомня, че по-рано астрологът Влад Рос назова датата, на която ще бъде отменено военното положение в Украйна. Той каза, че на 25 май 2025 г. Сатурн ще влезе в знака Овен. През този период може да има замразяване на пълномащабна война, тъй като Сатурн е най-мразовитата планета. През същия период според Рос може да бъде отменено военното положение в Украйна. „Вярвам, че военното положение в Украйна ще бъде отменено през 2025 г., особено в петия месец, особено ако е 25 май, няма да гадая точно, но според нумерологията съвпада с навлизането на Сатурн в знака Овен ”, каза Рос в новата ви астрологична прогноза.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase