Снимка: БГНЕС
fallback

Един пътник е загинал, а други са ранени при полет от Лондон до Сингапур. Причината е силната силна турбуленция, съобщиха от авиокомпанията.

Пътуващият от Сингапур "Боинг" 777-300ER е пренасочен към Банкок и каца в 15:45 ч. местно време (08:00 ч. по Гринуич).

Самолетът е превозвал общо 211 пътници и 18 души екипаж, съобщи Би Би Си.

"Сингапурските авиолинии поднасят най-дълбоки съболезнования на семейството на загиналия", се казва още в съобщението от авиокомпанията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

envRYX6JnXo

преди 3 месеца

До Анонимен "при очаквана турболенция Крю екипажа е предупреден" ----- айде преди да говориш гл...сти изгледай видеото от името ми. Какво е това предупреждение, че количката е насред пътеката, а сървисът продължава? Не случайно се нарича турболенция от нищото.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Жена каже ли ти сложи си го(дали ще е презерватив или колан при полет) е добре да го сложиш.Принципно при очаквана турболенция Крю екипажа е предупреден и проверява пътниците за сложено колани. Чак тогава стюардите и стюардесите заемат местата си.Пилотите са добре информирани и ме попадат изведнъж в турболенция. Тя се очаква.задължени са да ви проверят,да ви принтерът масичките и подготвят. Седнат ли, а те сядат защото не им се мре не си сваляйте колана.

24

До демократа

преди 3 месеца

коя държава е живнала според теб!? В колко,,живнали" си живял за да имаш някакъв критерий?Пътувам много ,имам приятели и познати в доста страни...Доволни хора много рядко има навсякъде,вечно нещо не е в ред. А това че нашенеца идеализира и превъзнася винаги чуждото си е национална черта.Както пише И.Хаджийски в,,Бит и душевност на бълг.народ ,,Българин и българска работачесто се употребяват като най унизителни нарицания.Българинътс черните очила на нашето самоподценяване е онова.. ....и т.н..

fallback