26

envRYX6JnXo

преди 3 месеца

До Анонимен "при очаквана турболенция Крю екипажа е предупреден" ----- айде преди да говориш гл...сти изгледай видеото от името ми. Какво е това предупреждение, че количката е насред пътеката, а сървисът продължава? Не случайно се нарича турболенция от нищото.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Жена каже ли ти сложи си го(дали ще е презерватив или колан при полет) е добре да го сложиш.Принципно при очаквана турболенция Крю екипажа е предупреден и проверява пътниците за сложено колани. Чак тогава стюардите и стюардесите заемат местата си.Пилотите са добре информирани и ме попадат изведнъж в турболенция. Тя се очаква.задължени са да ви проверят,да ви принтерът масичките и подготвят. Седнат ли, а те сядат защото не им се мре не си сваляйте колана.

24

До демократа

преди 3 месеца

коя държава е живнала според теб!? В колко,,живнали" си живял за да имаш някакъв критерий?Пътувам много ,имам приятели и познати в доста страни...Доволни хора много рядко има навсякъде,вечно нещо не е в ред. А това че нашенеца идеализира и превъзнася винаги чуждото си е национална черта.Както пише И.Хаджийски в,,Бит и душевност на бълг.народ ,,Българин и българска работачесто се употребяват като най унизителни нарицания.Българинътс черните очила на нашето самоподценяване е онова.. ....и т.н..

23

Мдаа

преди 3 месеца

Както винаги бг специалистите от форума разбиха и наука, и история, и статистика с познанията си по аеродинамика и медицина. Свалям ви шапка. Особено на тези, които си мислят, че самолетът лети щото маха с крила. А, те явно са мнозинство тук.

22

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До Изклатен демократ (17): А "възраждане", "бсп" ... Те - какво?

21

До изклатен демократ

преди 3 месеца

Егати поколението ,вие не сте в ред бе мушмороци !!!Нещо което няма връзка с политиката вие го свързвате!?!? Това е страшно и говори за изкривена психика.Както казва Ницше,,Започнеш ли да надничаш в бездната дълго време,бездната започва да наднича в теб" Увредени млади хора!!И никога нищо няма да ви е вред!

20

турбуленция

преди 3 месеца

е правилно

19

Анонимен

преди 3 месеца

Не е до колан! Стресът е огромен и ако имаш слабо сърце може да си ,,,остаанеш на небето завинаги!!! /черен хумор но е факт/......А колан по принцип е задължителен при излитане и кацане

18

Христо Христов

преди 3 месеца

До Изклатен демократ/17 "кога ли в българската политическа турболенция ще загинат баце, шишо и промянаджийте" - що да загиват, след като два милиона (85%) си ги харесват и гласуват затях?

17

Изклатен демократ

преди 3 месеца

кога ли в българската политическа турболенция ще загинат баце, шишо и промянаджийте, да живне тази държава България ?!?

16

Иван

преди 3 месеца

За съжаление турболенции могат да изникнат от нищото, затова винаги с колан. Единствено като отива човек до тоалетната няма как, но това е риска.

15

Баровець

преди 3 месеца

Това е голям самолет, явно турбуленцията е била сериозна, не се казва с колко е пропаднал самолета. На мен ми се е случвало над Атлантическия океан, самолета сякаш един км пропадна надолу. Ако нямаш колан, отиваш на тавана.

14

Юуп

преди 3 месеца

Сичко е ясно Бойнг 777

13

Анонимен

преди 3 месеца

До *** (1) Седиш си у вас, чоплиш семки пред ТиВи -то и чакаш Господжда ти реши бъдещето. Нали така бе Ал(т)ав?!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Правило първо в авиацията: Не се качвай при пилот жълтур или друг цеетнокож.Който е летял ЗНАЕ защо!!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Е, ако не слагаш колани при командите от борда е така.

10

бг смешки 2

преди 3 месеца

тази част на света е известна с кофти времето което има . за това много от инцидентите със самолети стават точно в тази част на света - около ИНДОКИТАЙ и Индонезия . нищо ново .

9

Анонимен

преди 3 месеца

До Jj Това със "силната силна" турбуленция също кефи. А можеше да е слаба силна. Като видя това име под статиите винаги ги чета, за да се посмея...

8

читалище заря

преди 3 месеца

от силната силна турбулендзия да не е загинал некой войнищ или режисьорт

7

Jj

преди 3 месеца

Някой пак е писал с краката си .. Първото изречение гласи: "Един пътник е загинал, а други са ранени при полет от Лондон до Сингапур." Второто изречение, пък ни казва... "Пътуващият от Сингапур...". Качеството на журналистите в този сайт е на световно ниво!